Anahtar Kelimeler: Hacılar hummalı çalışma

Hacılar´da hummalı çalışma

Hacılar´da hummalı çalışma

Hacılar´da hummalı çalışma

Yollar asfaltlanıyor

Hacılar´da Belediyesi kış ayları öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Daha yaşanılabilir bir kasaba için çalışmalarına hummalı bir şekilde devam eden Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık´ın direktifleri doğrultusunda yollar asfaltlanıyor.

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık´ın uzun zamandır projesi üzerinde çalıştığı yol çalışmalarına başladı. Belde içindeki tüm yollar yenilenirken yeni yol açma çalışmaları da sürüyor. Uzun zamandır belde içinden geçen Devlet Karayolu nedeniyle ilçeye ulaşım sağlayan yolun bozuk olması nedeniyle sıkıntılı aylar geçiren belde halkı yolların yenilenmesiyle rahat bir nefes alacak.

YENİ YOLLAR AÇILACAK

Hacılar´daki yol yenileme işlemleri sürerken belde içinde yeni yollarda açılacak. Mahalle aralarındaki parke yolların yanı sıra asfalt yollarda yapılacak. Özellikle Rafineri Sosyal tesislerinden başlayarak belde içine kadar olan ana yol sil baştan yenilenecek. Özel idare ve karayollarını ile Belediyenin ortaklaşa yürüttüğü çalışmaları bizzat takip eden Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık hava şartları ne olursa olsun bu kışı ve önümüzdeki kış aylarını belde halkının rahat geçireceğini söyledi.

HALK BUNU HAK ETTİ

Beldenin 50 yıllık su sorunun giderilmesi için yapılan kazı çalışmaları nedeniyle belde içinde bozulan yollar tamir edilirken yeni yollarında açılacağını da kaydeden  Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık belde halkının bunu çoktan hak ettiğini ancak gerek belde içinden geçen yeni yolların yeni bitirilmiş olması gerekse belde içindeki bozulan yolların tamir ve bakımının kısa sürede bitirilmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli