Anahtar Kelimeler: Hacılar görkemli tören

Hacılar´da görkemli tören

Hacılar´da görkemli tören

Hacılar´da görkemli tören

 

Hacılar´da seçim startı verildi

 

 

Kırıkkale´nin Hacılar Beldesi Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Menduh Bağrıaçık, adaylığının açıklanmasıyla birlikte Hacılar meydanında akşam saatlerinde seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılıştan önce partililerine seslenen Bağrıaçık, Hacılar´ı ilçe yapacağının müjdesini verdi.

 

ADAYLIK TÖRENİ YAPILDI

Hacılar Beldesi Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Menduh Bağrıaçık, yaptığı açıklamasında Hacılar halkının ve işçilerin yanında olduğunu belirten Bağrıaçık, " Çok değerli gönül dostlarım hepiniz hoş geldiniz.Biz her zaman birlik beraberlik diyoruz. Birlik beraberlik olduğu sürece Allah´ın izniyle 31 Mart akşamı belediye başkanıyız. Biz her zaman işçimizin yanındayız. İşçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Burada 250 kişi çalışıyor. Ben kimseyi mağdur etmedim. Benim gönül dostlarım kadroya geçti.Biz kimseyi dinlenmeyeceğiz. El ele kol kola yolumuza devam edeceğiz? dedi.

 

HACILAR İÇİN AÇIKLAMALAR

Bağrıaçık açıklamasının devamımda "Birileri diyor ne yaptı diyor? 2014´in bu aylarında Hacılar´da su akmıyordu. Biz ne dedik siz bize yetki verin ekibimizle beraber suyu akıttık. Ben ne dedim 2016´da suyu akıtmazsam istifa edeceğim dedim. Biz birileri gibi koltuk sevdalısı değiliz. 2019´da Allah izin verirse Hacılar şişe suyu içecek. Bu meydanı Hacılar´ı ilçe yapmak için yaptım. Bize çamur atanlar kusura bakmasın izi kalmaz. Biz birlik olacağız, dirlik olacağız sizlerin çocuklarınızın geleceği için uğraşacağız. Sizlere hiç bir zaman tutamayacağım sözleri vermedim verme de? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli