Anahtar Kelimeler: Hacılar elektriksiz kalmayacak

Hacılar elektriksiz kalmayacak

Hacılar elektriksiz kalmayacak

Hacılar elektriksiz kalmayacak

Jeneratör kuruldu

Hacılar Belediyesinde çalışmalar kapsamında, yaşanan elektrik sıkıntısını gidermek amacı ile Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık´ın girişimleriyle jeneratör kurularak elektrik gittiği anda kasabanın tamamına yetecek şekilde jeneratör kuruldu.

JENERATÖR KURULDU

Seçildiği günden bu tarafa hizmet etmeye devam eden ve hizmetleriyle göz dolduran Hacılar Belediye Başkanı Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık su ve yol çalışmalarının yanı sıra yaşanan elektrik sıkıntısını çözmek için jeneratör kurdu. Kurulan jeneratör, elektrik gittiği anda devreye girecek ve elektrik sıkıntı yaşamayacak.

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve kısa sürede jeneratör istasyonunu devreye gireceğini açıklayan Hacılar Belediye Başkanı Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık, ?Hacılar halkı her şeyin en iyisine layık bizlerde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.  Elektrikler gittiğinde jeneratörlerimiz devreye girecek otomatik olarak Hacılar halkı hiçbir zaman susuz kalmayacak. Yaz aylarında başladığımız yol ve su çalışmalarımız da bitmek üzere. Kış içinde hazırlıklarımızı tamamladık ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor? dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli