Bildik ve Dedelioğlu, Vali Kolat´ı ziyaret etti

Bildik ve Dedelioğlu,  Vali Kolat´ı ziyaret etti

Bildik ve Dedelioğlu, Vali Kolat´ı ziyaret etti

Vali´ye ziyaretler başladı

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Vali Ali Kolat makamında ziyaret etti.

SOHBET ETTİLER

Ziyarette, İlçe Belediye Başkanları, Vali Ali Kolat´a Balışeyh ve Sulakyurt ilçelerindeki yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca yeni hizmete giren Hükümet Konağı´nın hayırlı olması temennilerinde bulundular. Vali Ali Kolat, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu´na nezaket ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek bir süre sohbet ettiler.



kırıkkale
6.08.2016 19:20:56
SN.VALİ...söylenti o ki Türkiyenin çoğu yerinde 2002 seçimi sonrası bazı hain düşüncelerin ivedilikle teşkilatlarda hakiki ak partililierin uzaklaştırılarak fetoşcuların teşkilatlara getirildiği o kişilerin referans olarak memuriyetlerin doldurulduğu ve öyle öyle bu güne gelinildiği bu gavat fetöcüler yüzünden o kadar şehit verildi.o gavatlar araştırılarak hesap vermeli diyorum.Allah reisi başımızdan eksik etmesin içimizdeki salyangozları en kısa zamanda temizlemek dileğiyle.....unutmadan kahramanlar 15 temmuzda kendilerini göstermiştir.Kimse kendini yalancı kahraman görmesin hak edene saygı gösterilsin.Haketmeyene yü zverilerek havaya sokulmasın.unutmadan kırıkkale millet vekillerinden eski yeni amerikaya giderek fetöşün elini öpen varmış tabi bu fısıltı haber ama siz bilirsiniz ne yapacağınızı diye düşünüyorum birde söylenti o ki ABC-ZİRVE dersanesi sahibi harun da abilerden diye söylenti var günahı kendinin olsun hedef saptırmak için aday adayı bile oldu deniyor.GERİSİ SİZ BÜYÜKLERİ BİLECE İŞ.

  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli