Güvenlik güçlerimize minnettarız?

Güvenlik güçlerimize minnettarız?

Güvenlik güçlerimize minnettarız?

 

Kaymakam´dan anlamıl ziyaret

 

Keskin Kaymakamı Muammer Köken Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yürütülen operasyonda teröristlerle girilen çatışmada kolundan yaralanan Kom.Uzm .Çvş Halil İbrahim YIldırım´ı Keskindeki evinde ziyaret etti.

 

KONTROL EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Keskin Devlet Hastanesi Müdürü Hacı Mehmet Türe,Hastane     Başhekimi Dr. Salih Süha     Çetin,     Dt.Gülbahar Köken ve sağlık personelleriyle birlikte Kom.Uzm Çvş Halil İbrahim Yıldırım´ı baba ocağında ziyaret eden Kaymakam Köken, Afrin gazisine ve ailesine     geçmiş olsun dileklerinde bulunup gazi ve ailesinin her zaman yanlarında olduklarını , kendilerine her an ulaşıp her konuda istek ve taleplerine hazır olduklarını ,     tedavi süresince sağlık çalışanlarının     kahraman gazimizi sürekli kontrol edeceğini söyledi.

   

GEREKEN DESTEĞİ VERMİŞTİR
Kaymakam Köken; ?Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahı için düşmanlarla gözünü kırpmadan, gece gündüz demeden çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettarız. Devletimiz şehit yakınlarına ve gazilerimize her zaman gereken desteği vermiştir? dedi. Kom. Uzm.Çvş. Halil İbrahim YILDIRIM´da, ziyaretinden dolayı Kaymakam Köken´e teşekkür ederek vatan için canlarını daima seve seve feda edeceklerini söyledi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli