Anahtar Kelimeler: Gururlandıran başarı

Gururlandıran başarı

Gururlandıran başarı

Kırıkkale’de Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Sinerji AŞ, başarıdan başarıya imza atmaya devam ediyor Sinerji AŞ, Türkiye’de en hızlı büyüyen 57’nci firma ödülü aldı.

SİNERJİ ÖDÜL ALDI

Faaliyet gösterdiği günden itibaren yaptığı ve farkındalık oluşturan çalışmalarıyla dikkat çeken Sinerji AŞ, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nden Kırıkkale’nin ismini dünya genelinde duyurmaya devam ediyor. Sağladığı istihdam ve yatırımlarla ekonomiye destek sağlayan Sinerji AŞ, 2023 yılı büyüme geleneğini bozmayarak bu yılda Türkiye genelinde üst sıralara doğru basamak yükseltti.

 

HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKET

Sinerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, “Geleneğimizi 2023 yılı içinde yine bozmadık. TOBB ETÜ ve TEPAV işbirliğinde düzenlenen Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 şirketinin belirlendiği Türkiye 100 ödüllerinde 2023 verilerine göre en hızlı büyüyen 57. firma ünvanı aldık. Ayrıca bu listeye 3. kez girerek bir rekora imza attık. Ödülümüzü takdim eden Ticaret Bakanımız Ömer Bolat ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve başarılarımızın mimarı olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı