Gurup toplantısına katıldılar

Gurup toplantısına katıldılar

Gurup toplantısına katıldılar

Toplantıya Kırıkkale çıkarması

Hafta sonunda gerçekleştirilen 2. Olağanüstü büyük kongrede seçime tek aday olarak giren ve Ak Parti Genel Başkanı seçilen Binali Yıldırım kongre sonrası İl Başkanı Mürsel Akçay´a teşekkürlerini iletti. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

?KUTLU YÜRÜYÜŞ SÜRECEK?

Kırıkkale il teşkilatının 30 otobüsle çıkarma yaptığı, Ankara Arena´da gerçekleştirilen 2. Olağan üstü büyük kongreye tek aday olarak girerek AK Parti´nin yeni Genel Başkanı seçilen Binali Yıldırım, İl Başkanı Mürsel Akçay´a teşekkür etti. Akçay´a desteklerinden dolayı il teşkilatı adına teşekkür eden yeni Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Akçay´la görüşmesine değerli yol arkadaşım diyerek başlayan Binali Yıldırım konuşmasının devamında ?Büyük kongrede il teşkilatı ve Kırıkkale halkı ile şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekkürlerimi sunuyorum. Kongremizle AK Parti ailesinin gönül bağıyla birbirine ne kadar bağlı olduğunu tüm dünyaya gösterdik. Kırıkkale teşkilatımızla birlikte dayanışma ve heyecan içince el ele gönül gönüle kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

?ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK?

Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım ile yaptığı görüşme hakkında açıklama yapan Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, kongre sonrası Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın şahsına teşekkürlerini sunmasının Kırıkkale il teşkilatına verilen önemi bir kere daha ortaya koyduğunu ifade etti. Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım ile Kutlu yürüyüşe el ele ve gönül gönüle devam edeceklerini ifade eden Akçay ?Genel Başkanımız Bu kutlu davaya gösterdiğimiz ilgiden dolayı şahsıma teşkilatım adına teşekkür etti. Bizlerde kendisine, bu kutlu davada, teşkilat olarak her zaman birlikte yürümeye devam edeceğimizi ilettik. AK Parti İl Teşkilatı olarak genel merkezimizle sürekli istişare halinde, Teşkilat başkanımız ve Genel Başkanımızın emrinde 2023 hedeflerine doğru kararlılıkla yürümek için çalışmalarımıza devam edeceğiz ? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli