Günlük hayatımızda bize çok yakınlar”

 Günlük hayatımızda  bize çok yakınlar”

Günlük hayatımızda bize çok yakınlar”

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Avukat Halil Öztürk, Polis Teşkilatı'nın 170'inci yılını kutladı ve tüm teşkilat mensuplarını tebrik etti.

Teşkilata kutlama mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk Polis Teşkilatının 170'inci yılını yaptığı basın açıklaması ile kutladı. Yaptığı yazılı basın açıklaması ile Polis Teşkilatı'nın 170'inci yılını kutlayan Öztürk, Bundan 170  yıl önce halkın can ve mal güvenliğini huzur ve sükünunu sağlamak amacıyla kurulan polis teşkilatımız, yaklaşık 1,5 asırı geçen süre içerisinde Türk milletiyle kucaklaşmış, en zor ve sıkıntılı anında onlara kucak açmış bu uğurda can vermiş, şehit düşmüş, devletin ve milletin düşmanları tarafından iftiralara maruz kalmış özellikle son yıllarda, yakasına yapışılmış, tokat atılmış, sürülmüş halkları zayi edilmiş, eşlerin ve çocuklarından ayrı kalmış, bu atmosferde bile Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin birlik ve beraberliği için görevini aksatmadan üstün gayret ve başarı içerisinde mesleğine devam etmiştir” dedi.

Hepsine başarılar diledi

Öztürk, Polislerimiz halkın can ve mal güvenliği ile asayişini sağlamakla beraber bünyesinde kurmuş olduğu birçok birimlerle de halkımıza hizmet etmektedirler. Taşıdıkları rütbenin ve nişanenin şuuruna ermiş bir şekilde bu ulvi görevi yerine getirirken yüzlercesi şehit olmuş, binlercesi de gazi olmuştur. Yılda bir defa idrak edilen Türk Polis haftası her gün, her saat yapılsa yine de hakları ödenmez çektikleri çile ve ızdırapların karşılığı verilemez. Polis Teşkilatımızın her mensubu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün şu sözünden hareketle görev esnasında hassasiyeti elden bırakmamış bu söze layık olmuştur.” Polislerimiz" bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar bilgili, bir anne kadar şefkatli olmalıdır" bu sözü iyi analiz ettiğimizde polislerimizin günlük hayatımızın her yerinde bize ne kadar yakın olduğunu görebiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerini icra ederken terör örgütü veya başka olaylar sonucunda şehit düşen polislerimize Allah`tan Rahmet diliyor, geride kalanlara sağlık sıhhat ve başarılar temenni ediyorum” dedi.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı