Anahtar Kelimeler: Ülkemiz için kazanımdır

?Ülkemiz için kazanımdır?

?Ülkemiz için kazanımdır?

?Ülkemiz için kazanımdır?

ATALAY AÇIKLAMADA BULUNDU      

AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklama yapan parti sözcüsü Beşir Atalay, "Türkiye´deki siyasi partiler arası diyaloglar kolay kurulmuyor. Özellikle genel başkan seviyesinde bir araya gelişlerin az olduğunu bir siyaset kültürümüz var. CHP ile görüşmeler ülkemiz için kazanımdır" diye konuştu.

ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ak Parti MYK toplantısı sona erdi. Parti genel merkezinde düzenlenen toplantı. yaklaşık 5 buçuk saat sürdü. Toplantı sonrası açıklama yapan parti sözcüsü Beşir Atalay toplantıda hükümet kurma sürecinde CHP ile yapılan görüşmelerin değerlendirildiğini ifade ederken, "Türkiye´deki siyasi partiler arası diyaloglar kolay kurulmuyor. Özellikle genel başkan seviyesinde bir araya gelişlerin az olduğunu bir siyaset kültürümüz var. Kurulan diyalog kamuoyuna da rahatlık getirdi. CHP ile görüşmeler ülkemiz için kazanımdır. Son görüşmemiz çok olumlu geçti. Bunun Türk siyaseti için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz" diye konuştu. Atalay yarınki görüşmenin olumlu geçmesi için de gayret göstereceklerini ifade ederek, "Görüşmede tüm seçenekler masada olacak. Yarınki görüşmeyi ve sonrasında yapılan açıklamayı beklemek lazım" diye konuştu.

MHP İLE GÖRÜŞME OLACAK MI?

CHP ile yarın yapılacak görüşmede bir sonuca ulaşılamaması durumunda MHP ile görüşülüp görüşülmeyeceği yönündeki soru üzerine Atalay, "Biz bütün partilerle görüşeceğimizi söyledik. Biz buna sadığız. Başbakanımız CHP ile görüşmeden sonra MHP ile de görüşeceğini açıklamıştı. Görüşüp görüşmeme her genel başkanın kendi taktiridir. Bahçeli´nin değerlendirmesini yanlış bir ifade olarak görüyorum" dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli