Anahtar Kelimeler: Çözümcüler nerede

?Çözümcüler nerede??

?Çözümcüler nerede??

?Çözümcüler nerede??

 

Ülkü Ocakları tepkisi     

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Ali Gençtürk Terör olayları ile ilgili açıklama yaptı. Gençtürk Yaptığı açıklamada, ?Ülkücü-Milliyetçi Hareket´i PKK ile aynı kefeye koymaya kalkan karaktersizler, embesiller aklınızı başınıza devşiriniz ve haddinizi biliniz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket büyük taştır altında kalırsınız? dedi.

KORUYACAĞIZ

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk yaptığı açıklamasında AKP Hükümetinin uyguladığı yanlış politikalar yüzünden her gün gelen şehit haberleri dayanılmaz bir hal aldığını söyledi. Gençtürk, ?Biz siyasi iktidarın çözüm adı altında başlatılan sürecin ülkemizin bölünmez bütünlüğüne zarar verdiğini liderimiz sayın Devlet Bahçeli Beyin ileri görüşlülüğü sayesinde görmüş ve yıllar önce bu olayın memleketimizin evlatlarına zarar vereceğini beyan etmiştik. Eli kanlı vatan hainleri ile anlaşma yönünde adım atana ve bu sürece gövdemi koyarım diyerek süreci sahiplenen zevatları unutmadığımızı Yüce Türk Milletine bir kez daha söylemek isteriz. Herkes şunu bilsin ve duysun ki çözülme sürecine gövdesini koyanlara karşı ülkemizin bölünmez bütünlüğünü canımız pahasına koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın? ifadelerini kulandı.

NE HAKLA GELİYORLAR

Gençtürk, ?Siyasal iktidarın ve bunların kukla il başkanlarının 400 vekil egosunun yüzünden gelinen durum dayanılacak hali aşmış, bıçak kemiğe dayanmıştır. İçimize akıttığımız kanlar taşmış sabrımızın sınırı kalmamıştır. Şehitler diyarı Kırıkkale´ye kıytırık diyen çözümcüler nerededir? Dolmabahçe´de bölücü örgütün siyasi temsilcileri ile kameralara gülücük saçanlar ne hak ile memleketimize gelmektedir. Makam ve mevkilerini kaybetme korkusu ile memleketimizin bölünmesine çanak tutan çözümün yalamasını yapan il temsilcileri kendilerini ne zannetmektedirler? Ülkücüler hiçbir askere ve polise vurmazlar vurdurmazlar, vurmaya kalkanlarında karşısında dim dik dururlar. 49 yıllık şanlı mazisi ile Türkiye Cumhuriyet´inin temel taşı olan Ülkücü-Milliyetçi Hareket´i pkk ile aynı kefeye koymaya kalkan karaktersizler, embesiller aklınızı başınıza devşiriniz ve haddinizi biliniz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket büyük taştır altında kalırsınız. Ülkemizin kaos ortamında şehitlik mertebesine ulaşan güvenlik güçlerimize Allah´tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Görev başındaki Bozkurt yürekli yiğit gardaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun ? şeklinde konuştu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false