Anahtar Kelimeler: Güleç girişimci ödülü

Güleç´e girişimci ödülü

Güleç´e girişimci ödülü

Güleç´e girişimci ödülü

ABC kalitesi taçlandı

Eğitim ve öğretim alanında 24 yıllık tecrübesi ile Kırıkkale´nin kurumsal markası haline gelen Güleç ABC Eğitim Kurumları eğitim, spor ve kültür alanındaki başarılarından sonra girişimcilik alanında da ödülleri arka arkaya almaya başladı.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

2016 yılında TOBB tarafından Kırıkkale´nin en fazla istihdam sağlayan kurumu olarak ödül alan ABC Eğitim Kurumları Kurucusu Sibel Güleç, bu sene de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar gününde düzenlenen törenle 11 Kurum ve 270 çalışan sayısı ile Kırıkkale´den en çok istihdam sağlayan kadın girişimcisi ödülünü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci´den aldı.

KABUL EDİLEBİLİR DURUM

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bakanlık Toplantı Salonu´nda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında yaptığı konuşmada, milli mücadelede kadınların önemli görevler üstlendiğini hatırlattı. Kadınlara şiddet gösterenleri "en büyük zavallılar" olarak nitelendiren Tüfenkci, bunun kabul edilebilir bir durum olmadığına işaret etti.

ŞİRKET VE TİCARİ İŞLETME

Kadınların yer aldığı her alanı zenginleşip, güzelleştirdiğini ifade eden Tüfenkci, kadın esnaf sayısının artmasının en büyük arzuları ve hedefleri olduğunu dile getirdi. Tüfenkci, bunun için çeşitli hibe ve desteklemelerde bulunduklarını söyledi. Tüfenkci, Türkiye´deki 1,9 milyon şirket ve ticari işletmenin 915 bin 284´ünde kadın ortak bulunduğunu, 369 bin 558´inin kadınlar tarafından idare edildiğini ve 767 bin 790´ının kadınlarca temsil edildiğini belirtti.

GÜÇLERİ TARTIŞILMAZDIR

Harun Güleç ve Sibel Güleç yönetiminde eğitim alanında Kırıkkale´nin gururu olan Güleç ABC Eğitim Kurumları başarı hikâyesine aldığı ödüllerle devam ediyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığında düzenlenen ödül töreninden sonra yaptığı açıklamayla kadınların gücünün tartışılmaz olduğunu, yapmak istedikleri konusunda ısrarcı, ayakları üzerinde durmak isteyen duruş sergilemelerinin önemini ve başarılı bir şekilde yılmadan ilerlemesinin gerekliliğini, kadınların toplum hayatında neleri başarabilecekleri konusunda ülkemizde ciddi mesafe kat edildiğini ve Türk kadınının geçmişten günümüze ülke ekonomisine ivme kazandırmadaki önemini vurgulayan Sibel GÜLEÇ, ABC ailesi olarak yatırım ve çalışmalarına devam edeceklerini, yatırımlarının Kırıkkale ile sınırlı olmayacağını bölge ve Türkiye çapında ciddi yatırımlarla istihdama büyük katkılar vereceklerini, bu bağlamda önemli başarılara imza atmayı hedeflediklerini ve güçlü, istikrarlı büyüyen, 2023 lider ülke Türkiye vizyonuna uygun bir çalışma yürüttüklerini ve bunun kararlılıkla devam edeceğini belirtti.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu