Anahtar Kelimeler: Gücümüzü halktan alıyoruz

?Gücümüzü halktan alıyoruz?

?Gücümüzü halktan alıyoruz?

?Gücümüzü halktan alıyoruz?

Akyürek Basın´la bir araya geldi

?İyi Parti Kırıkkale´ye iyi gelecek?

Kırıkkale İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Akyürek EY Park lokantasında Kırıkkale´de  bulunan yerel ve ulusal gazete muhabirleri ile sabah kahvaltısında bir araya  geldi.

BASIN TOPLANTISI YAPTI

Gazetecilerle bir araya gelen İyi Parti İl Başkanı Mustafa Akyürek, toplantıda parti çalışmalarını anlattı. Akyürek, gelişmeler konusunda bilgi vererek, ?Demokrasilerde kurumlar görevini yaparken bireyin ve milletin yasama haklarını gözetmekle sorumludur. Bizler de İyi Parti olarak bu sorumluluğun bilinci ile Türkiye´de mevcut iktidarın ve muhalefetin konumları itibari ile Türk Milletinin beklentisine yeteri kadar cevap veremedikleri için yeni bir siyasi anlayışla yola çıktık.

?KIRIKKALE´YE İYİ GELECEK?

Meşru hedeflere meşru yollarla gitmek için artık ülkemizde olduğu gibi  Kırıkkale´de de iyi şeyler İyi Parti ile yapılacaktır. Çünkü biz güçlüyüz ve gücümüzü Türk Halkından alıyoruz ve bu sebeple başaracağız. Bunun için İyi Parti Kırıkkale Teşkilatını kurarken, Kırıkkale´de  değişik görevlerde bulunan büyüklerimize, kardeşlerimize, sivil toplum  örgütlerine danışarak iyi ye doğru gideceğiz? dedi.

?BİZ GÜÇLÜYÜZ??

Partiye ilginin yüksek olduğuna işaret eden Akyürek, ?İyi´ye olan ilgi her yerde olduğu gibi Kırıkkale´de de meyvesini verecektir. Biz kavgadan yana, kuru çekişmelerden yana değiliz. Hak, adalet, hürriyet kavramlarının yaşatılması için büyük bir mücadele vereceğiz ve bunu başaracağız. Çünkü biz  güçlüyüz ve çok kısa bir zamanda bütün teşkilatlarımızı kuracağız. Yolumuz  ayrımsız vatandaşlık hakkının herkese eşit uygulanması olacak. Korkularla  susturulan milletimizin gür sesi olacağız ve bunu başaracağız, çünkü biz güçlüyüz? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli