Anahtar Kelimeler: Gözler partide

Gözler iki partide

Gözler iki partide

Sırada iki parti var

Herkes merakla bekliyor

 

İl başkanı karşı çıkmış!

 

Yerel seçim öncesinde Kırıkkale’de İyi Parti ve MHP adayları belli oldu. Sırada AKP ve CHP var.

 

CHP’DE İKİ İSİM VAR

İyi Parti Adayı Yavuz Kuzucu olurken, MHP adayı da Harun Ulusoy oldu. CHP’de Ahmet Önal ve Mustafa Pekdoğan ismi öne çıkıyor. Bu iki isimden birisinin aday yapılması bekleniyor. Genel ağırlık Önal’ın vekilliği bırakmaması ve Pekdoğan’ın da aday yapılması. Seçim kazanılırsa hem vekilliğin korunması ve hem de başkanlıkla avantaj sağlanması yönünde. Ancak kararı genel merkez verecek.

 

KAPLAN ISRAR EDİYOR

AKP’de ise işler son aşamaya geldi. Mehmet Saygılı ve Bahattin Aykön isimlerinden birinin aday yapılması bekleniyor. Teşkilat ve milletvekili Kaplan’ın şehir genelindeki ve partideki tüm tepkilere, anket sonuçlarına rağmen ısrarla Saygılı’yı istediği öğrenilirken, genel merkezin ise Bahattin Akyön ismini tercih etmeyi uygun gördüğü vurgulanıyor. Hatta Kaplan’a Saygılı desteği nedeniyle tepki gösterildiği de bildiriliyor.

 

KAPLAN’A TEPKİ VAR

Genel merkezde bu konuda tartışma yaşandığı ileri sürülürken, Kaplan’ın Akyön’e karşı çıkması üzerine Saygılı ile ilgili düşük seviyeli anketlerin gösterildiği, kamuoyu ve partililerin bile kendisini ve adaylığını istemediği kaydediliyor. Genel merkezin Kaplan’a bu konuda uyarı bile yaptığının altı çiziliyor. Kırıkkale’nin özellikle son üç yıldır alt yapı ve susuzluk sorunları ile boğuştuğu, Saygılı’nın ise her seferinde suçu başkalarının üzerine atarak durumu kurtarmaya çalıştığının bildirildiği ifade ediliyor. Kaplan’a Saygılı ısrarı nedeniyle Kırıkkale kamuoyunda da büyük tepki oluştuğu gözleniyor. 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu