Anahtar Kelimeler: Görünmeyen yapmış!

Görünmeyen alt yapı yapmış!

Görünmeyen alt yapı yapmış!

Vallahi komik adamsın!

Aslında eğlencelisin de…!

 

Bu seçim renkli geçecek!

 

Nereye, ne zaman yaptın?

 

Kırıkkale’yi geleceğe taşıyacakmış!

 

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlar ile hastane ziyaretinde bulunmaya başladı. Saygılı bir açıklaması ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

ALT YAPI AÇIKLAMASI

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler düzenleyen Saygılı, Kırıkkale’ye hizmet etmekten büyük gurur duyduklarını ifade etti. Saygılı "Hemşehrilerimizin desteğiyle, Kırıkkale’yi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Yeni dönemde şehrimizin alt yapısına daha fazla eğileceğiz. Yine yaparsak biz yaparız. Şehirler imar edilirken, alt yapı yapılırken 50 yıl planlanarak yapılır. Kırıkkale’de yapılan alt yapılar 50 yıl doldurmadan ömrünü yarısında tamamlamış. Biz şehrimize yeni yatırımlar yaparken görülmeyen alt yapı yenilemeleri de yaptık. 350 km yeni hat çektik. Bu kolay olan bir iş değil” ifadesini kullandı.

 

GELECEĞE TAŞIYACAKMIŞ!

Kırıkkale için güzel işler yapmaya çalıştıklarının altını vurgulayan Başkan Saygılı “Geride bıraktığımız dönemde yaşanan bütün sıkıntılara rağmen güzel işler ortaya çıkardık. Bu şehirde 5 yıl önce konuşulan bir çok konu artık bu şehrin gündeminde yok. Kırıkkale için öncelik olarak şehrin yeniden parlayan bir yıldız haline gelmesini istedik. Bu kapsamda şehrimize yatırımcı çekmek için çalıştık. Yatırımcı demek bu şehrin gençlerine iş imkanı demek nüfus artışı demek, yeni iş sahaları demek. Kırıkkale’yi geleceğe taşıyacağız” dedi. 

 

NEREYE NE ZAMAN YAPTIN?

Başkan Saygılı’nın her açıklaması dikkat çekerken, sebebi ise söz verip iki dönemde yapmadığı projeler ve çalışmalar ile şehrin tam anlamıyla virane haline dönüşmesi. Açıklamalarını okuyan veya duyan bir çok kişi, sosyal medya hesaplarından eleştiren paylaşımlarda bulunuyor. Alt yapı açıklaması için bir çok kişi yorumda bulunarak, “Ne zaman yapmış, nereye yapmış, nasıl yapmış… Kimse bilmiyor. Kimse görmedi. Gerçekten görünmez yapmış. Bu kadar alt yapı yaptı da bu şehir yazın da kışın da neden susuz, neden kirli, neden pis kokuyor, neden temiz değil. Kırıkkale’yi geleceğe taşıyacakmış. Kırıkkale 10 yıl geriye gitse, 20 yıl ileri gitmiş sayılır” yorumunda bulunuyor. 

 

 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli