Anahtar Kelimeler: Görkemli düğün töreni

Görkemli düğün töreni

Görkemli düğün töreni

DÜĞÜN TÖRENİ YAPILDI

 

Kırıkkale Eski Milletvekillerinden Mehmet- Selbi Demir çiftinin oğulları Yavuz ve Nuran-Muzaffer Taş çiftinin kızı Ayşe, Mersan Düğün salonunda düzenlen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Düğünde Genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

DÜĞÜN TÖRENİ YAPILDI

Kırıkkale Eski Milletvekillerinden Mehmet- Selbi çiftinin oğulları Yavuz ve Nuran-Muzaffer çiftinin kızı Ayşe, Mersan Düğün salonunda düzenlen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Demir ve Taş aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Genç çiftlerin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, nikah şahitliklerini ise Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, yaptı.  Siyasi Partilerin İl Başkanları, Kamu kurumlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı düğün töreninde Ayşe  ve Yavuz  çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Demir ve Taş ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli