Anahtar Kelimeler: Görev değişikliği

Görev değişikliği oldu

Görev değişikliği oldu

Bir süredir CHP Kırıkkale İl Gençlik kolları başkanlığını yürüten Sefacan Gökmen, görevi bıraktı. Gökmen’den boşalan CHP Kırıkkale Gençlik kolları başkanlığına ise, Ulaş Emre Demirel atandı.

GÖREV DEĞİŞİMİ OLDU

Bir süredir CHP Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Sefacan Gökmen görevini, Ulaş Emre Demirel’e devir etti. Gençlik kollarındaki değişim nedeniyle İl Başkanlığı toplantı salonunda devir teslim töreni yapıldı. Toplantıya il başkanı Onur Yüksel Bozdağ, ilçe başkanı Yücel Kızık, il ve teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Devir teslim töreninde yeni başkan Demirel’e Başkanlık yazısını İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ verdi.

 

Tören düzenlendi

Devir teslim töreni dolasıyla düşüncelerini dile getiren yeni Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Emre Demirel,”2019'dan bu yana Lise yıllarımdan beri sürdürdüğüm mücadeleme yeni bir sorumluluk ekleyerek CHP il başkanlığımızın takdiri ile 100 yıllık çınarın Gençlik kolları İl başkanın olmanın gurur içerisindeyim. CHP gençlik kolları olarak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Bayrağımızı tüm belediyelerimize asmak için durmadan çalışacağız” dedi. Yeni başkan Demirel, görevi devreden eski Başkan Sefacan Gökmen’e emeklerinden ötürü teşekkür etti ve CHP İl başkanı Onur Yüksel Bozdağ ile birlikte plaket takdim etti.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu