Anahtar Kelimeler: Gönül kazanacakmış…!

Gönül kazanacakmış…!

Gönül kazanacakmış…!

Partiyi de kendini de bitirdin!

 

Ne gönülü kazanacakmışsın!

 

Sen önce partililerin gönlünü kazan!

 

Haydi işine bak haydi…!

 

Bu senin eserin, eserini de al git!

 

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, yerel seçim sonuçlarının ardından açıklama yaptı.

Kaplan, “Her seçimde olduğu gibi bu seçimin galibi de demokrasimizdir, milli iradedir! Kırıkkale Belediyesi'ne seçilen Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

GÖNÜLLERİ ALACAĞIZ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi, binlerce vatandaşın sandık başına gitmesiyle sonuçlandı. Yerel seçimde 20 yıldır AK Parti iktidarlığında olan Kırıkkale Belediyesi, CHP’ye geçti. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, yerel seçim sonuçlarının ardından açıklama yaptı. Kaplan, “Öncelikle Kırıkkale'mize 10 yıl boyunca adına en küçük bir şaibe karıştırmadan, alnı açık yüzü ak bir şekilde hizmet eden Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı'ya kalben teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Her seçimde olduğu gibi bu seçimin galibi de demokrasimizdir, milli iradedir!” dedi.

 

BU SENİN ESERİN

Mehmet Saygılı inadı ile Kırıkkale’yi kaybeden ve partiyi de neredeyse tüketen Kaplan’a büyük tepki var partisinden. Çünkü parti son yerel seçimde aldığı 45 bin oydan 23 bin oya kadar geriledi. Aynı durum genel seçimlerde de yaşanmıştı. İnadı yüzünden partiyi tüketen Kaplan’a bir çok kişi “Gönül kazanacakmış… Sen önce partilileri kazan, gönüle sonra bakarız. Partiyi Saygılı ile ikiniz bitirdiniz. Pılınızı pırtınızı toplayıp gidin. Az ötede oynayın. Demokrasi ve milli irade kazandı demişsin. Parti içi demokrasiye neden itibar etmedin? Saygılıyı istemedik neden inadına aday yaptın sonucu bile bile. Bu senin eserin ve eserini de al git” yorumunda bulundu. 

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu