Anahtar Kelimeler: Gökkaya toprağa verildi

Gökkaya toprağa verildi

Gökkaya toprağa verildi

Gökkaya toprağa verildi

Doğan amca herkesi üzdü! 

Kırıkkale'nin tanınmış gazetecilerinden, Kırıkkale Belediyesi eski Belediye Basın Müdürü, Hakan Gökkaya`nın babası Doğan Gökkaya 88 yaşında yakalandığı hastalığın pençesinden kurtulamayarak yaşama gözlerini yumdu. Gökkaya dün Delice ilçesinde toprağa verildi.

Sevilen bir simaydı

Sosyal bir kişiliğe sahip, çevresince yardım severliliği ve sempatikliği ile tanınan Doğan Gökkaya, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaklaşık 2 aydır tedavi görüyordu. Yakalanmış olduğu hastalığın pençesinden kurtulamayan Doğan Gökkaya, 88 yaşında son nefesini verdi. Delice nüfusuna kayıtlı Gökkaya hastaneden hayatını adadığı ilçeye getirildi. İlk olarak ilçedeki evine ve çalıştığı iş yerine getirilen Doğan Gökkaya için ailesinden, yakınlarından helallik istendi. Cenaze daha sonra Şehit Duran Camii`ne getirildi. Öğle namazına müteakip mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından Gökkaya'nın cenazesi aile kabristanında toprağa verildi. 

Toprağa verildi

Camiden çıkanlarla birlikte yüzlerce kişiden oluşan kalabalık mezarlıkta Doğan Gökkaya'ya son görevlerini yapmak için buluştular. Cenaze namazının ardından dualar eşliğinde defnedilecek yere getirilen Gökkaya`yı oğlu Hakan Gökkaya kabre indirdi. Baba Gökkaya`nın cenazesine MHP Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol, CHP Milletvekili Adayı Ziya Kavlak, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Kemal Albayrak, Kırıkkale Belediyesi Basın Müdürü Murat Sekman, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İsmet Köksal ve çok sayıda ilçe halk katıldı. Cenazede eski belediye başkanı Mustafa Pekdoğan, belediye eski birim müdürleri, gazeteciler ve çok sayıda STK temsilcisi, bürokrat, siyasetçi ve vatandaş yer aldı.

 



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu