Anahtar Kelimeler: Gökkaya’nın acı kaybı!

Gökkaya'nın acı kaybı!

Gökkaya

Gökkaya'nın acı kaybı!

Doğan Gökkaya vefat etti!

Kırıkkale basın camiasının tanınan simalarından Hakan Gökkaya'nın babası Doğan Gökkaya vefat etti.

Önemli bir kayıp oldu

Kırıkkale'de uzun yıllar eğitim camiasının içinde yer alan, Türk Hava Kurumu Delice Şube Başkanlığı'nı uzun süre yürüten, toplum ve cemiyet adamı olarak bilinen, STK'ların aranılan ismi, Delice, Çerikli ve Balışeyh ile Kırıkkale'de yıllarca toplumsal ve siyasal çalışmalarda başarılara imza atan Doğan Gökkaya önceki gün vefat etti.

Yardımsever bir simaydı

Kırıkkale basın camiasının tanınmış simalarından, bir dönem Kırıkkale Belediyesi Basın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Hakan Gökkaya ile Kırıkkale'de yıllarca Nüfus Müdürlüğü görevini sürdüren, halen Keskin'de bu görevini devam ettirmekte olan Canan Gökkaya'nın babası olan Doğan Gökkaya'nın vefatı herkesi üzdü. Hayırsever ve yardımsever kişiliği ile de tanınan Doğan Gökkaya'nın bugün öğlen namazına müteakiben Delice Aile Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Güzel bir yaşam bıraktı

88 yaşında hayata gözlerini yuman Doğan Gökkaya, geride kendisine dua edecek ve güzel anılarla hatırlanacak bir yaşam bıraktı. Birkaç yıl önce eşini kaybetmiş olan Doğan Gökkaya, rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Gökkaya ailesi taziyeleri Delice'deki baba ocağında kabul ediyor. Doğan Gökkaya'ya Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false