Göçer ziyaretlerini sürdürüyor

Göçer ziyaretlerini sürdürüyor

Göçer ziyaretlerini sürdürüyor

Keskin ve Karakeçili'ye gitti

Atalay'a kimse bu kadar ağır konuşmadı!

Bir Keskinli olarak bu kıytırık vekilden tiksiniyorum!”

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Göçer, Keskin ve Karakeçili ilçelerini ziyaret etti. Bu arada, babası için mevlid okuttu.

Keskin ilçesine ziyaret

Göçer Keskin ziyaretinde sevgi seliyle karşılaştı. Hemşehrilerini bağrına basan Keskin esnafları ve Keskin ahalisi, MHP aday adayı Seyit Ahmet Göçer'e yılların verdiği sorunları tek tek anlattı. Keskin halkı, güvendikleri, bel bağladıkları siyasetçilerin her zaman yaptıkları gibi seçimden sonra yalan olduklarını, hatırlanmadıklarını ama bu defa yanılmayacaklarını ifade ederek, Kardeşimiz Seyit beyi, bu memleketin yetiştirmiş olduğu bu yiğidi, emanet olarak kabul ediyoruz. Seçimde gerekeni yapacağız” dediler. Göçer, Keskini ve Keskinin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, Vekil seçilmem halinde Keskinimiz ve Kırıkkalemiz için her sorunun çözümünün altında bizim imzamız olacak. Ben bu memlekette doğdum, yaşadım ve öleceğim. Bu memleketin ekmeğini yedim, suyunu içtim, bu memlekette kimlerin nasıl yaşadığını, nasıl yaşamaya çalıştığını çok iyi biliyorum. Cumhuriyetin kurulduğundan bugüne kadar Keskin ve Kırıkkalemizin yalnızlığı, kimsesizliği hepimizi üzmüş ve dışarıdan sadece seyretmemiz sağlanmıştır. Ama bundan sonra Keskinim ve Kırıkkalem hiçbir zaman yalnız ve kimsesiz kalmayacak” dedi.

Atalay'dan tiksiniyorum

Göçer, Değerli hemşehrilerim düşünebiliyor musunuz bu memleketten bir tane vekil çıkardınız. Hem de kendisi başbakan yardımcısı, üstelikte AKP'nin en yetkili kişisi olmasına rağmen ve de Keskin Belediyesinin iktidar partisinden olmasına rağmen burada yaşayan insanlarımız günlerce susuz kaldılar. Keskinli hemşehrilerim çamaşırını, bulaşığını yıkayamadı, insanlar günlerce banyo yapamadı. Ayıp ya ayıp… Bu kıytırık vekil burada kendi partisinin belediyesinin bu rezaletinden haberi yok mu? Keskinli hemşerilerimiz  günlerce bu sorunla uğraşırken kendisi de bir Keskinli olarak hiç utanç duymadı mı? Hiç gazete okumadı mı? Kimse haber vermedi mi? O zamanlar nerde idi? Kilisede mum dikmeye mi gitti? Yoksa Kandile, ihanet anlaşması yapmaya mı gitti? Bir Keskinli olarak bu kıytırık vekilden tiksiniyorum.  İnşallah Cenab-ı Mevlam nasip eder de vekil seçilirsem bir  evladınız, bir kardeşiniz olarak, Seyit Ahmet Göçer hep yanınızda, hep beraber sizinle olacak. Allah bu memleketin yar ve yardımcı olsun” dedi.

Atalay'a tepki büyük

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer Keskin ilçesinden sonra Köprüköyü de ziyaret etti. Buradan Karakeçili ilçesine geçen sayın Göçer, ilçede kalabalık bir halk topluluğu tarafından karşılandı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahve ziyaretleri ve sohbetlerde yılların getirdiği sorunlarla boğuşan Karakeçili halkı Seyit Ahmet Göçer'e içini döktü. İlçe sakinleri iktidarın kendilerine sahip çıkmadığını, herkesin kredi batağında olduğunu, geleceklerinden endişe duyduklarını belirtti. Milliyetçiliği ile bilinen Karakeçili ilçesinde halkın özellikle sözde açılım” adı altında yapılan icraatların ve de söylemlerin vatan hainliğine” dönüştüğünü, iktidarın PKK ve onun uzantılarının etkisinde kalarak terör  örgütünün tüm isteklerini kabul ederek ülkeyi uçurum kenarına getirdiğini belittiler. İlçe sakinleri, PKK ve onun destekçileri ile dost olan AKP'ye Karakeçili'den oy çıkmayacağını, onlara kesinlikle oy vermeyeceklerini ifade ettiler ve hatta bir vatandaş yüksek sesle açılımın” sözcülüğünü yapan Beşir Atalay'ı Karakeçili'ye gelirse ilçeye koymayacaklarını ifade etti.

Babasına mevlid okuttu

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, Cuma namazından önce memleketi Keskin'e bağlı Cankurtaran köyünde rahmetli babası için mevlid okutturdu. halkın yoğun ilgi ve alakası ile karşılanan Göçer, namazdan önce köylüleri ile sıcak ve koyu bir sohbet etti. Siyasi konulara fazla girmek istemeyen Seyit Ahmet Göçer, siyasi konularda konuşmak isteyen bir köylünün sözünü keserek, Burası cami, burada siyaset olmaz. Ben bugün buraya rahmetli babam için mevlid okutmaya geldim. Sizlerin bir evladınız, bu köyün bir ferdi olarak siyasi kimliğimle Cankurtaran köyüne yine geleceğim. O zaman otururuz istediğiniz gibi konuşuruz” dedi. Türk Ulaşım Sen Şube Başkanı  Yüksel Pekince'nin kayınvalidesinin cenazesi için Keskin'e geçen Seyit Ahmet Göçer, burada taziye dilekleri sunduktan sonra bürosuna geçti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli