Göçer yaşlılara tatlı ikram etti!

Göçer yaşlılara tatlı ikram etti!

Göçer yaşlılara tatlı ikram etti!

Yaşlılar iktidara sert tepki gösterdi!

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, 18-24 Mart Yaşlılılar Haftası” Münasebetiyle Hüseyin Kahya Parkını ziyaret etti.

Tatlı ikram etti

Oradaki yaşlılarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden sayın Göçer, tatlı yiyelim tatlı konuşalım” diyerek tüm yaşlılara tatlı ikram etti. Sıcak ve samimi bir havada geçen park ziyaretinde yaşlılar Göçer'e hayat pahalılığından ve de çocuklarının işsizliklerinden dolayı dert yandılar. Hükümeti şikayet eden yaşlılar her seçimde AKP'ye oy verdiklerini, onlara destek olduklarını ama tüm hayallerinin yakıldığını onların da diğerlerinden bir farkının kalmadığını emeklilere sahip çıkmadığını söylediler.

Bunlar hırsız çıktı!

Hüseyin Kahya Parkı ziyaretinde bir yaşlı amcanın yüksek bir sesle bağırarak Biz bunlara Müslüman diye, alnı secdeye değiyor diye oy verdik, ama bunlarda hırsız çıktı. Bunlarda devletin malını çalıyor, Erdoğan karun gibi zengin oldu. Yedi göbek sülalesi zengin oldu. Yazıklar olsun onlara,  çalmak, hırsızlık yapmak dinimizde yoktur. Bu nasıl Müslümanlıktır” diyerek hükümete ve Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false