Göçer ilçelere çıkarma yaptı

Göçer ilçelere çıkarma yaptı

Göçer ilçelere çıkarma yaptı

Göçer'e ilgi yüksek oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, seçim turlarına devam ediyor. Sırası ile Bahşılı, Yahşihan ilçeleri ile Hacılar Beldesini ziyaret eden Göçer ve beraberindekiler büyük ilgi alaka ve halkın teveccühü ile karşılandılar.

Bodur'un mezarına ziyaret

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı seçim çalışmalarına başladı. Aday adayı Göçer seçim çalışmaları kapsamında MHP Bahşılı ve Yahşihan İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Daha sonra ise Hacılar Belediyesine geçerek halka sohbet etti. Daha sonra ise Hacılara büyük emeği olan öldürülen eski Belediye Başkanı Memduh Bodur`un mezarını ziyaret ederek dua etti. 14 Mart'ta yapılacak olan aday adaylığı açıklamasına ilçe ve belde halkını davet eden aday adayı Göçer, birlik ve beraberlik mesajı vererek, vekil olması durumunda Kırıkkale için çalışacağını dile getirdi.

Kırıkkale'nin adını duyuracağız

İlk Bahşılı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Göçer, Kırıkkale'de uzun zamandır MHP İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu söyleyerek, MHP bayrağını en yukarıya taşımak adına elinden geleni yaptığını, bundan sonrada devam edeceğini belirtti. Ayrıca yeni görev alan arkadaşların da başarılı kişilerden oluştuğunu belirten Göçer "Vekil olmam durumunda hafta sonları 1 saat gelip insanların arasında gözüküp hizmet yapıyormuş gibi değil, Kırıkkale'nin adını en iyi şekilde duyuracağız" dedi.

Birlikte dua ettiler

Aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen ilçe teşkilatları ise "Kırıkkale için güzel hizmetleriniz oldu. İçimizden yetişen birisi olarak adaylığınızı kutluyoruz" dedi. Göçer ve beraberindekiler daha sonra Yahşihan İlçesi ile Hacılar Beldesine ziyaret düzenlediler. Ardından ise Hacılar Belediyesi`nin öldürülen eski Belediye Başkanı Memduh Bodur`ın kabri başına giderek dualar okudular.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false