Anahtar Kelimeler: Göçer’den Manidar Açıklama

Göçer'den Manidar Açıklama

Göçer

Göçer'den Manidar Açıklama

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, MHP´nin koalisyon şartlarını yineledi: Bu şartlar Türk milletinin şartlarıdır!”

 

Parçalanma Sınırı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Milletvekili Göçer, milletin ayrıştırılmaya ve kardeş kavgasının mayalanmaya çalışıldığını ifade ederek, Ülkemizde bugün ne yazık ki devlet ayaklar altına alınmış, hukuk ve adalet duygusu yerle bir edilmiştir. Millet parçalanmanın sınırındadır. İnsanımız ümitsiz ve sessizdir. Kurumlar yozlaşmanın dibindedir. Toplum bezgin, yorgun ve tepkisizdir. Türk milletinin her tarafı şehit kanları ile sulanmış vatan toprağı üzerindeki sinsi planları boşa çıkaracak güç, kudret ve cesarete fazlasıyla sahip olduğunu biliyorum” şeklinde konuştu.  

 

Tahriklere Kapılmayın

Ülkücülere kışkırtmalara ve tahriklere asla kapılmamaları yönünde uyarılarda bulunan Milletvekili Göçer, Sizlerin yeri sokaklar değil, kütüphaneler olmalıdır. İnsani ilişkileri daha güçlendirmek ve sosyal yönünüzü geliştirmek en önemli görevlerinizden olmalı. Türk milletinin bundan sonraki istikameti sizin vereceğiniz kararlar ve üstleneceğiniz sorumluluklarla yakından ilgili olacaktır. Türkiye´nin ancak ve ancak milli şuuru kendisine rehber etmiş ellerde yükseleceğini ve Türkiye´nin bu sayede küresel sisteme izan vereceğini unutmamalısınız. Ahlaki değerlerin yol göstericiliğinden asla uzaklaşmayınız” dedi.

 

Sorumluluktan Kaçmadık

Seçimlerin üzerinden 1 ay geçtiğini, meclis başkanının seçildiği ve divanın oluşturulduğunu hatırlatan Göçer, Şuan koalisyon çalışmaları yürütülmektedir. Bizler sayın genel başkanımızın talimatı ile Türk milletine yapılacak hizmetler noktasında hiçbir sorumluluktan kaçmayacağız. 13 yıldır iktidarı elinde tutan AKP şuanda köşeye sıkışmış vaziyettedir ve her seferinde MHP´yi suçlamaktadır. Meclis başkanlığı seçimlerinde biz kendi adayımızı çıkardık ve destekledik. Deniz Baykal ise önce Cumhurbaşkanı´ndan talimat almış ve CHP tarafından aday gösterilmiştir. Adayları seçilemeyen CHP MHP´yi suçlamaktadır. MHP hiçbir sorumluluktan kaçmamış, İhsanoğlu´nu desteklemiştir. Hiçbir şekilde AKP´nin adayına ya da CHP´nin adayına destek olmamıştır” diye konuştu.

 

Hepsi Ağız Birliği Yapmış

Göçer şöyle devam etti: Daha önce, ‘MHP iktidara gelemez´ diyorlardı. Şuanda hepsi ağız birliği yapmış, ‘MHP olmazsa koalisyon olmaz´ diyorlar. Biz yolsuzluk yapanların yüce divana sevk edilmesi, cumhurbaşkanının anayasal düzenler içinde görev yapması ve dağdaki PKK´lının silah bırakmasını şart koşuyoruz. Bu şartlar Türk milletinin şartlarıdır.”



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli