Anahtar Kelimeler: Manevi destek istedi

Manevi destek istedi!

Manevi destek istedi!

Manevi destek istedi!

Şehit yakınlarına ziyaret  

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Vatan için Can Verenler Derneğini ziyaret etti.

BİRLİKTE ZİYARET ETTİLER

Dernek Başkanı Mümtaz Torun terör örgütüne yönelik operasyonlara tam destek verdiklerini söyledi. Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Ak parti olarak şehit ailelerinin hep desteğini gördüklerini şu günlerde de manevi desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal dün sürpriz bir ziyarette bulundu. Parti binasında yapılan nöbetçi vekil uygulamasının ardından Vatan İçin can verenler derneğini ziyaret etti. Ziyarete Ak parti İl Başkanı Mürsel Akçay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, Ak partili yöneticiler il müdürleri de katıldı.

TAM DESTEK VERİYORUZ

Vatan için Can Verenler Derneğini Başkanı Mümtaz Torun son günlerde terör örgütünün eylemleri nedeniyle  kendileri gibi bir çok ailenin büyük acı yaşadığını  belirtti. Torun? Hükümetimizin terör örgütüne yönelik son günlerde yaptığı operasyonlara tam destek veriyoruz. Bizim Kürt vatandaşlarımızla bir sıkıntımız yok. Bizim sıkıntımız kürt vatandaşlarımızın arasına karışmış devlet idaresi ile karşı karşıya gelen bölücü terör örgütü mensupları ile. Bu örgüt mensuplarına yapılan her operasyona desteğimiz var? şeklinde konuştu.

SONUNA KADAR SÜRECEK

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal terör örgütüne yönelik operasyonlarını kararlıkla süreceğini sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Köksal ?Devletimiz ve hükümetimiz  yapılan saldırılara misli ile cevap veriyor. Bu konuda ne kadar kararlı olduğunu defalarca gösterdi. Biz Ak parti olarak Şehit Ailelerimizin sürekli yanlarında olduk. Onlardan sürekli destek gördük. Bu günler dede manevi desteklerine ihtiyacımız var? şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli