Anahtar Kelimeler: Göçer Benim evim Kırıkkale

Göçer: ?Benim evim Kırıkkale?

Göçer: ?Benim evim Kırıkkale?

Göçer: ?Benim evim Kırıkkale?

MHP adayları dolaşıyor 

Kırıkkale halkı, 7 Haziran seçimlerinin ardından Kırıkkale´den ayrılmayan ve sürekli halkın içinde olan MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer´e büyük ilgi gösteriyor.

TAKDİR TOPLUYOR

7 Haziran seçimleri öncesinde, Kırıkkalelilere, ?Kırıkkale´den ayrılmayacağım. Burada yaşamaya devam edeceğim. Mecliste de Kırıkkale´nin sorunlarını konuşacağım. Kırıkkale´nin milletvekili olacağım? diyerek söz veren MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer halkın takdirini topluyor. Seçim çalışmaları sırasında, ?Kırıkkale´den gitmedin? diyerek kendisini tebrik eden vatandaşlara, ?Sizlere söz verdim. Kırıkkale´den gitmeyeceğim. Yeni dönemde de hep aranızda olacağım? diyerek cevap verdi.

KIRIKKALE´Yİ KONUŞACAĞIM

Göçer, ?13 yıldır Kırıkkale´den seçilen milletvekillerinin tamamı şehri terk etti, evini taşıdı. Ben 7 Haziran öncesinde vatandaşlarla görüşmemizde Kırıkkale´den gitmeyeceğimi söylemiştim. Allah´ın izni, Kırıkkale halkının desteğiyle yeni dönemde de Kırıkkale´de olup, mecliste ise Kırıkkale´nin sorunlarını gündeme getireceğim. Doğup, büyüdüğüm şehrimde ve hemşehrilerimin  arasında olmaya devam edeceğim? diye konuştu.

SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ

Göçer şöyle devam etti: ?13 yıldır her seçimde vaatler verip yerine getirmeyenlerin seçilir seçilmez Kırıkkale´yi terk ettiğine şahit olduk. Oysa 13 yıldır gelişmek bir kenara sürekli nüfus kaybeden ve sahipsiz bırakılan bir Kırıkkale var. Kırıkkale ve Kırıkkale´de yaşayanlara her zaman olduğumuz gibi aynı samimiyet ve dürüstlükle hizmet etmeye devam edeceğiz.?  



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false