Anahtar Kelimeler: Gidenlere dönün çağrısı!

Gidenlere geri dönün çağrısı!

Gidenlere geri dönün çağrısı!

İlginç bir gelişme!

Başvuru fazla oldu…!

MKE’de önemli gelişmeler yaşanıyor. MKE Kurumu’nun Anonim Şirket statüsüne geçmesinin ardından kurumdan ayrılarak başka kurumlara geçmek isteyenlerin sayısının fazla olunca, dilekçe verenlere geri dönün çağrısı yapıldığı ileri sürüldü.

İLGİNÇ BİR GELİŞME

MKE’de önemli gelişmeler yaşanıyor. MKE Kurumu’nun Anonim Şirket statüsüne geçmesinin ardından kurumdan ayrılarak başka kurumlara geçmek isteyenlerin sayısının fazla olunca, dilekçe verenlere geri dönün çağrısı yapıldığı ileri sürüldü. Kurumun ve kendilerinin geleceği konusunda endişelenen personellerin bir çoğu ayrılmak ve başka kurumlara geçmek için dilekçe vermişti. Kurumdan ayrılık için personelin önce endişelendirildiği, sonra adeta teşvik edildiği öne sürülüyor. Bunun neticesinde 1650 kişinin ayrılmak için başvuru yaptığı kaydediliyor.

İKNA ÇABALARI SÜRÜYOR

Sayının bu kadar yüksek olacağı tahmin edilmezken, kurumun adeta içinin boşalacak olması nedeniyle dilekçe verenlerin bu kez kalmaları için ikna edilmeye çalışıldığı vurgulanıyor. İkna çabaları sonucunda 350 kişinin dilekçelerini geri çektiği bildiriliyor. Konunun henüz netleşmediği de öğrenilirken, önümüzdeki birkaç hafta içinde durumun netleşmesi bekleniyor. Kurum yönetiminin bu kadar fazla sayıda personelin ayrılmasını istemediği konuşuluyor. Bu arada, gidenlerin yerine ise personel alımı düşünülüyor. Alınacak personellerin statüsünün de Anonim Şirket kurallarına göre olacağı belirtiliyor.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli