Anahtar Kelimeler: Göçer Kolat nezaket ziyareti

Göçer´den Kolat´a nezaket ziyareti

Göçer´den Kolat´a nezaket ziyareti

Göçer´den Kolat´a nezaket ziyareti

Sorunlar Vali´ye iletildi

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Vali Ali Kolat´a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete MHP İl başkanı Erdal Baloğlu ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak´ta bulundu.

BAŞARILAR

Vali Ali Kolat, kendisini makamında nezaket ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak´ı kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kolat, Milletvekili Göçer´e görevinde başarılar diledi. Basına kapalı yapılan görüşmede Türk Eğitim Sen´in yöneticilerinin önümüzdeki eğitim öğretim döneminde, geçen yıllarda yaşadıkları sorunları tekrar yaşamak istemedikleri bunun için taleplerini Vali Kolat´a ilettikleri belirtildi.



gürbetci
15.08.2015 21:40:11
SAYIN Vali bey SAYIN Türk Eğitim sen Başkanı karabacak sizlerden bir ricam var. okullarda öğretmenlere çevre temizliğinin ne kadar önemli olduğunu söyleyin uzun vadeli bir önlem ama çok faydalı olacağını göreceksiniz bu sorunu siz ve basın çözer o minik çocukların sözleri daha geçerli olur.yıllardır yurt dışında yaşayan kırıkkaleli olarak üzüldüm.her hastalık bundan gelmezmi? benden vatandaşlık görevi İLGİLENECEĞİNİZ Ümüdü ile SAYGILARINLA

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli