Anahtar Kelimeler: Genel Merkez heyeti geldi

Genel Merkez heyeti geldi

Genel Merkez heyeti geldi

Partide toplantı yaptılar

Özsoy’u ziyaret ettiler

İyi Parti Genel Merkez yöneticileri Kırıkkale’ye gelerek rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören İyi Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şevket Özsoy’u evinde ziyaret etti ve partide toplantıya katıldı.

ÖZSOY’A ZİYARET

İyi Parti Genel Merkez yöneticileri önceki gün Kırıkkale’ye geldi. İyi Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin ERGUN  ve GİK Üyesi Burhanettin KOCAMAZ, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören İyi Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şevket Özsoy’u evinde ziyaret etti. Ziyarete İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık da katıldı. Ergun ve Kocamaz Özsoy’dan durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

TOPLANTIYA KATILDILAR

Ergun ve Kocamaz daha sonra İyi Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda il merkezi ve ilçelerdeki seçim çalışmaları konusunda bilgi paylaşıldı ve istişareler yapıldı. İl Başkanı Altınışık, Ergun ve Kocamaz’ı çalışmalar ve üye kayıtları konusunda bilgilendirdi.

ZİYARET AÇIKLAMASI

Ziyaret konusunda ise şu bilgiler verildi: “Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Muğla Miletvekilimiz Sn. Metin ERGUN, ve GİK Üyemiz Sn. Burhanettin KOCAMAZ, bir süredir hastalıkla mücadele eden İl Genel Meclis Üyemiz Sn. Şevket ÖZSOY'u evinde ziyaret ettikten sonra İl Başkanlığımızda Partililerimizle bir araya geldiler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.”



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false