Anahtar Kelimeler: Gençlik Merkezi açıldı

Gençlik Merkezi açıldı

Gençlik Merkezi açıldı

Gençlik Merkezi açıldı

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırıkkale'yi ziyaret ederek, Gençlik Merkezi’nin açılışına katıldı ve Kırıkkale'de yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

Bakan Kasaoğlu'na Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İlçe ve Belde Belediye Başkanları eşlik etti. Bakan Kasapoğlu sırasıyla, Yeşil Vadi Alanı, Yeşil Vadi-Bisiklet yolu-Obaköy, Kırıkkale Valiliği Ziyareti, Kırıkkale Belediye Başkanlığı Ziyareti, Ak Parti İl Başkanlığı Ziyareti, Kırıkkale Gençlik Merkezi açılış töreni  Gençlerle birlikte fidan dikimi etkinliği,  Dinek dağı atlı safari ve doğa parkı Beyobası Köyü / Balışeyh, Çeşnigir Kanyonu incelemede bulundu. Daha sonra şehir merkezinde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Gençlik Merkezinin açılışı büyük katılımla yapıldı.

 

GÜZEL BİR MERKEZ OLDU

Açılış töreninde bilgi veren Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "Kırıkkale genç nüfusun olduğu bir il. Kırıkkale sporu çok seven bir.  Bu önemli hizmeti hem projelendi ve hemen yapılarak açıldı. Sizlerin desteğini görüyoruz. Sizlerin ne zaman kapınızı çalsak bizi boş göndermiyorsunuz. Burası Kırıkkale'nin  merkezinde. Çok güzel bir merkez oldu. Burada gençler zararlı alışkanlıklardan korunacaklar. Bu güzel eseri buraya kazandırdığınız için teşekküre diyorum'' dedi.

 

BAKAN AÇIKLAMA YAPTI

Açılışa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  "Kırıkkale'deyiz kardeşliğin dostluğun olduğu yerdeyiz. Sizlerle bir aradayız. Burası Ülkemizin en güzel gençlik merkezlerimizden birisi. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Biz gençlerimizin her zaman yanındayız ve her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vatan bize atalarımızın hediyesi. Yine yarınların umudu gençlerimizle hep birlikte çalışacağız. Hiç bir engel bizleri yolumuzdan döndüremeyecek. Ülkemiz zirveye oynayan bir ülke. Kırıkkale ülkemizin öncü şehirlerinden birisi. Kırıkkale'yi marka şehir haline getirmek boynumuzun borcu. Bu hedefimize en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Ülkemiz her alanda ciddi mesafeleri kat etti. Daha verimli koşma adına şartlar ne okursa olsun yolumuzdan dönmeyeceğiz. Her geçen gün hizmet çıtamızı daha yukarılara taşıyacağız. Her bir ilçemize farklı imkanları sunduk” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DURMADI

Bakan Kasapoğlu,  "Gençlik merkezleriyle, futboluyla, Basketboluyla ivmemizi yükselteceğiz. Kırıkkale'mizde yüzme bilmeyen kalmasın, 10 bin pota, jimnastik, atletizmle, her branşta emin adımlarla yürüyoruz. Kırıkkale'nin spor salonu yapacağız. Kırıkkale'de salon  yükselecek. Buradan  gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Pandemi şartlarına rağmen çalışmalarımızı durdurmadık. Gençlik merkezimizi yüzde yüz şeklinde tam kapasiteyle hizmet verecek. Bu mekanlar sizin mekanlarınız. Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği desteği rakamlarla söylemek mümkün değil. Her geçen gün sizlere daha çok destek vereceğiz. Burayı bir yuva olarak değerlendirin. Sayımızı her geçen gün artıracağız. 30 tane Kırıkkale'de spor tesisi var. Geçtiğimiz hafta 3 tane gencimiz rekor kırdı. Yarınların gençleri Kırıkkale'den de çıkacak. Kırıkkale'yle gurur duyuyoruz. Kırıkkale'yi daha sık ziyaret edeceğiz'' diye konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false