Anahtar Kelimeler: Gençlerle sohbet

Gençlerle sohbet etti

Gençlerle sohbet etti

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, önceki gün il teşkilatı üyeleri ile birlikte Şehir Parkı, Atatürk Bulvarı ve Cafeleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

GENÇLERLE BULUŞTU

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, önceki gün il teşkilatı üyeleri ile birlikte Şehir Parkı, Atatürk Bulvarı ve Cafeleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Kılıç, partisinin çalışmalarını anlattı ve destek istedi. Gençlerin kendisine büyük ilgi gösterdiği gözlenen Kılıç, tüm gençleri İyi Parti çatısı altında buluşmaya davet etti. Gençler, Kılıç ve partisine destek olacaklarını söylediler. 

 

GENÇLER DEĞİŞİM İSTİYOR

Kılıç ziyaretlerle ilgili bilgi vererek, “Durmak yok her saat kıymetli. Şehir Parkı ile Atatürk Bulvarı’nda bulunan kafelerde vatandaşlarımızla ve gençlerle buluşup sohbet ettik. Genç kardeşlerimiz artık değişim istiyor. Onların gözünde ki bu değişim isteğini gördükçe ilimizin ve ülkemizin geleceği için daha da umutlanıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener 'in liderliğinde, İYİ Parti iktidarında Türk Milleti'ni hak ettiği günlere kavuşturacağız” açıklamasında bulundu. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false