Anahtar Kelimeler: Gençlerden destek

Gençlerden destek

Gençlerden destek

Kırıkkale Yahşihan Gençlik Merkezi lider ve gönüllü gençleri, tek yaşayan Ayşe teyzeyi ziyaret ederek, evini temizleyerek örnek davranış sergiledi.

ZİYARET ETTİLER

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Yahşihan Gençlik Merkezi’ne üye gönüllü gençler sosyal sorumluluk projeleri ile takdir topluyor. Yahşihan Gençlik Merkezi’ne üye gönüllü gençler, ev işlerini yapmakta zorlanan yaşlı vatandaşların evlerine giderek hem eksiklerini gideriyor, hem de ev işlerinde yardımcı oluyor. Kaletepe Mahallesi’nde yaşayan, Ayşe teyzenin ev işlerine yardımcı olan gençler Ayşe teyzenin hayır duasını aldı. Gençler  tek yaşayan Ayşe teyzenin evini  ziyaret ederek  genel temizlik yaptıktan  sonra  pişirdikleri  çay ile  yaşlı teyzenin hayat hikâyesini dinleyerek sohbet etti.

DUA ALIYORLAR

Gençler, yaptıkları ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, gençlerin yaşlıları ziyaret etmeleri ve onların  ihtiyaçlarını gidermeye  çalışmalarının bir  insani görev  olduğunu ifade etti. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, “Yaşlılarımızın çoğunluk olarak bizden beklentisi saygı ilgi ve hatırlanmak. Biz de onları düzenli olarak hatırlayarak, gönüllü gençlerimiz ile ziyaret ediyoruz. Hem ihtiyaçlarını giderip hem de dualarını alıyoruz” ifadelerini kullandı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false