Genç güvenlikçi canına kıydı iddiası!

Genç güvenlikçi canına kıydı iddiası!

Genç güvenlikçi canına kıydı iddiası!

Kurtarılamadı?!

TÜPRAŞ Kırıkkale Rafinesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Onur Kayalak, iddiaya göre iş yerinde beylik tabancasıyla canına kıymak istedi. Ağır yaralanan Kayalak kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı

TABANCAYLA ATEŞ Mİ ETTİ?

Rafineri camiasını derinden üzen acı olay dün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşındaki güvenlik görevlisi Onur Kayalak işe geldiği sırada bir süre telefonla konuştuktan sonra tuvalete girdi. Bir süre sonra tabanca sesi duyuldu. Orada bulunanlar tabanca sesinin geldiği yere yöneldiklerinde genç güvenlikçiyi ağır yaralı halde buldu.

KURTARILAMADI

Çevredeki arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine rafineri güvenlik birimi görevlileri ve yöneticiler gelerek yaralı genç hemen hastaneye kaldırıldı. Kafasından ağır yaralanan talihsiz güvenlikçi kaldırıldığı Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine tedavi altına alındı. Kafasından ağır yaralı genç yaşam mücadelesini yitirdi. Talihsiz bir olay sonucu vefat eden gencin ailevi sorunlarının olduğu ileri sürüldü.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli