Anahtar Kelimeler: Gelin Ak Parti’ye destek verin

Gelin Ak Parti'ye destek verin

Gelin Ak Parti

Gelin Ak Parti'ye destek verin

 

Destek istediler  

Seçim çalışmalarına Mahalle mitingleri ve ev toplantılarıyla devam ettiren Ak Parti Milletvekili Adayları Karşıyaka Mahalle Başkanı Halit Eşme tarafından organize edilen ev toplantısına katıldılar. Hükümetin çalışmalarından bahseden Milletvekili Adayları Can ve Öztürk o kaoslu günlere dönmemek için gelin Ak Partiye destek verin çağrısında bulundu.

Ak parti icraatlarını anlattı

Karşıyaka Mahalle Başkanı Halit Eşme tarafından organize edilen ev toplantısına katılan Ak Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, Karşıyaka mahallesi sakinlerine Ak Parti hükümeti zamanında yapılan icraatlardan ve 2002 öncesi Türkiye'de yaşanan kaoslardan ve sıkıntılardan bahsederek istikrarın ve hizmetlerin sürmesi için destek istediler. İlk konuşmayı yapan ve hizmet etmek için bu yola çıktığını söyleyen Abdullah Öztürk, Allah rızasını kazanmak ve hizmet etmek için aday oldum. 2002 önce ülke çok karışıktı hayat pahalılığı vardı. Yarın ne olacağını bilemediğimiz günler vardı.  Mazot 1,50 TL, askeri ücreti 5 bin lira yapacağım diyorlar. Dışarıdan bunları demek çok kolay. Bunların ülke bütçesinden haberi yok. Ak Parti hükümeti çocuğumuza kitap defter alamazken şimdi her öğrencinin masasında ücretsiz kitapları hazır bulunuyor. Yakında bilgisayarlar hazır olacak' dedi.

Ülkeye huzur geldi

Öztürk, ‘Ülke nerelerden nerelere geldi. Milliyetçiyim diye gezenler bağırarak çağırarak milliyetçilik olmaz. Bağırmak kolay, bunun için bu zamana kadar ne yaptınız? Ak parti hükümeti 2002'den bu tarafa çok şey yaptı. Askere giden analar ağlamasın diye kendini feda etti ve demokratik açılımı getirerek hem ülke ekonomisini rahatlattı hem de manevi olarak ülkeye huzur getirdi. Milliyetçilik bu yapılanlarla olur. 2002'den önce kazandığımız ve harcadığımız her şeyin 3 te 2'si askere gidiyordu. Terörle mücadeleye 350 milyar dolar para ayrılmıştı. Şimdi o para devletin cebine kalacak'

Atıp kaçtılar

Muhalefetin mesnetsiz iddialar atarak milleti kandırmaya çalıştığına dikkat çeken Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise konuşmasında ‘Muhalefet partileri çıkıp asgari ücreti 1500 lira emekliye çift maaş gibi söylemlerde bulunuyor. 2002'den önce siz iktidarda değil miydiniz o zaman neden yapmadınız? Ama Ak Parti 2002'de göreve geldiğinden beri ne dediyse yaptı. 2002'den önce iktidarda olan partiler ülkeyi bir karanlığa sürükleyip görevlerini tamamlamadan 2 buçuk yılda erken seçime gidip atıp kaçtılar. O zaman seçimde yüzde 22 alan bir parti 2002'de yüzde 2'lere düştü diğer partiler barajı aşamadı ve Ak Parti yüzde 36 ile iktidar oldu. Millet gereken cevabı o zaman bunlara verdi ve hepsini sandığa gömdü. O zaman onlar bu ülkeye sahip çıkamadı ama Ak Parti ülkemize miletimize sahip çıkıyor' şeklinde konuştu.  

Sizlerin emrindeyiz

Muhalefete yüklenen Can, ‘Milliyetçiyim diye geçinenler. Milliyetçilik millete hizmet yolunda atıp kaçmakla olmaz, millete hizmet etmekle olur. Milliyetçilik Davos'ta verilen cevapla olur. Ülkede enflasyon tavan yapmış, başbakana yazar kasa fırlatılmış, ülke batak içerisindeyken yönetimi atıp kaçmışsanız siz milliyetçi olamazsınız. Recep Tayyip Erdoğan 2002 seçimini kazanınca bu millete hizmet etmeye geldik dedi ve tüm imkanları seferber ederek hizmetler peş peşe geldi. Emeklilerimize intibak yasasını Recep Tayyip Erdoğan Başbakanken Kırıkkale'ye geldiğinde Başbakanımıza milletvekilleri olarak Kırıkkale'nin emekli şehri olduğunu ve emeklilerin sıkıntıları olduğunu söyledik o da Kırıkkale'den baz alarak tüm ülkedeki emekliler için intibak yasasını çıkarttı. Bu yeterli mi? Tabi ki değil. Ama yeterli olması için çalışıyoruz. Biz milletvekilleri olarak sizlerin emrinde olduk ve 7 Haziran'dan sonra Abdullah Öztürk'ü de yanımıza alıp yine sizlerin emrinde olacağız' dedi.  



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false