Anahtar Kelimeler: Geleneksel kutlama

Geleneksel kutlama

Geleneksel kutlama

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Kale Garden Restaurant’ta gazetecilere eğlence düzenledi.

KUTLAMA YAPTILAR

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Kale Garden Restaurant’ta gazetecilere eğlence düzenledi. Geleneksel hale gelen eğlencede eğlence de konuşan Başkan Bildik, “Basının olmadığı memleketlerde ilerleme olmaz. Basın doğruları yazmaz ise biz yanlışların peşinden gideriz” dedi. Kale Garden Restaurant’ta düzenlenen eğlencede basın mensupları ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik yöresel müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, Başkan Bildik basın mensuplarına hediyeler verdi. Eğlencede konuşma yapan Belediye Başkanı Bildik, “Bugün burada Kırıkkale’mizin basın mensuplarının gününü kutlamak istedik. Onlar ile bir arada beraber olmak istedik.” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Birçok ilde görev yaptığını ve basın mensupları ile tanıştığını söyleyen Bildik, “Ben şahsım adına Sulakyurt Belediye Başkanı olarak elimden geldiği sürece destek vermeye çalışıyorum” dedi. Bildik, “Basının olmadığı memleketlerde ilerleme olmaz. Basın doğruları yazmaz ise biz yanlışların peşinden gideriz. İnsanlar yönünü bulmalı. Ben basını çok önemsiyorum. Basın doğruları yazdığı sürece Kırıkkale daha da ilerleyecek” dedi. Düzenlenen geceye gazetelerin ve haber sitelerinin imtiyaz sahipleri, yazı işleri müdürleri ve muhabirleri katılarak doyasıya eğlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı programda gazeteciler jestinden ötürü Bildik’e teşekkür ettiler.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli