?Geleceğimiz için bir ay fedakârlık yapın?

?Geleceğimiz için bir ay fedakârlık yapın?

?Geleceğimiz için bir ay fedakârlık yapın?

CHP´den seçmene çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim beyannamesi ve aday tanıtımının ardından çalışmalara hız verdi. Çalışmalar kapsamında CHP Kırıkkale il örgütü dün il binasında bayanlarla bir araya geldiler. Bayanlarla bir araya gelen adaylar ve il yönetimi 1 Kasım´da yapılacak olan seçim öncesi partilerine destek istediler ve bir ay fedakarlık yaparak Kırıkkale´den bir vekilin çıkacağını söylediler.

TEK BAŞINA İKTİDAR

1 Kasım seçimleri öncesi çalışmaları hızlandıran CHP dün il binasında bayanlarla bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalar yaparak destek istediler. Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Ahmet Önal, ? bir ay sonra erken seçim var bu seçim hangi dayatmalar ile karşımıza çıktığını biliyorsunuz. 7 Haziran´da coşkulu bir seçim yapmıştık. AKP hükümeti tek başına iktidar olmamıştı? diye konuştu

MHP KAPILARI KAPATTI

Koalisyon çalışmalarında MHP´nin ilk günden olumsuz tepki verdiğini hatırlatan Önal, ?Özelikle MHP uzlaşmaz tavırları ilk günden görüşmeleri tıkaması önce kendim diyen anlayıştan dolayı koalisyon görüşmeleri tıkandı. Uzlaşmacı birlik beraberlik partim değil ülkem diyen genel başkanımız bir ay görüşme yapıldı ancak bize 3 aylık koalisyon önerildi. Özelikle AKP Recep Tayyip Erdoğan vesayetinden kurtulamadı.  1 Kasım seçimleri öncesi eksiklerimiz neler bunları gözlemledik bu hatalarımızı göz önüne alıp 1 Kasım´da en az bir vekil çıkarmak istiyoruz? şeklinde konuştu.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Önal´ın konuşmasının ardından açıklama yapan CHP birinci sıra milletvekili adayı Hasan Önal ise yaptığı konuşmada, ?Geçtiğimiz gün genel merkezimiz tarafından aday tanıtımı ve beyannamemiz açıklandı biz artık daha çok çalışacağız genel merkezimiz ve genel başkanımız önce Türkiye diyerek start verdik bizde buna ek olarak önce Kırıkkale´yi de ekleyeceğiz. Beyannamemizi tek tek açıklayacağız? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli