Anahtar Kelimeler: Geçitleri yapıyor

Geçitleri DDY yapıyor!

Geçitleri DDY yapıyor!

Geçitleri DDY yapıyor!

Kimse boşuna sahiplenmesin!

Kırıkkale´de şehir merkezinden geçen demiryolu hattı üzerine yapılacak olan alt geçitleri kimin yaptırdığı veya yaptıracağı ortaya çıktı.

TAMAMEN TCDD YAPTIRIYOR

Şehirde uzun zamandır konuşulan demiryolu alt geçitlerine yönelik çalışma sürüyor. Çalışmayı Kırıkkale Belediyesi yapıyormuş gibi gösteriliyor ancak çalışmanın tamamını Devlet Demir yolları yani TCDD yapacak. Alt geçitlere yönelik ilk ihale 91. kilometre üzerindeki yerde yani terminal kavşağında yapılacak. Buranın ihalesini TCDD gerçekleştirdi. Önümüzdeki günlerde inşaat çalışmasına başlanacak. Geçit çalışmasını Kırıkkale Belediyesi kendisi yaptırıyormuş gibi gösteriyor. Ancak, çalışmanın Belediye ile ilgili bulunmuyor.

BELEDİYE İLE İLGİSİ YOK

Çalışmayı tamamen TCDD yürütüyor. Üstelik bunun planlı bir çalışma olduğu bildiriliyor. Bu çalışmanın Otogar´ın yanına yapılmakta olan kavşak projesine benzediği vurgulanıyor. Buradaki çalışmayı da Karayolları Genel Müdürlüğü yürütüyor. Buranın da Belediye ile ilgisi bulunmuyor. Ancak Belediye´nin tıpkı demiryolu alt geçitleri gibi otogarın yanına yapılan kavşak çalışmasını da kendisi yaptırmış gibi göstermesi dikkat çekiyor. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli