Anahtar Kelimeler: Gaziler Isparta’da buluştu

Gaziler Isparta'da buluştu

Gaziler Isparta

Gaziler Isparta'da buluştu

Bebek katili barış güvercini oldu!”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernekleri Isparta'da buluştu. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi Başkanı Taner Uran Başkanlığında yapılan Şube Başkanları toplantısına Isparta ev sahipliği yaptı.

Isparta'da toplantı yapıldı

Isparta'da düzenlenen Şube Başkanları istişare toplantısında İlimizi, Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, Başkan Yardımcısı Yusuf Baran ve Yönetim Kurulu Üyesi Şehit Annesi Güllüşahan Yalçın temsil etti. Terörle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı tarafından Şehit aileleri ve Gaziler onuruna yemek verildi. Isparta Eğirdir İlçesini de ziyaret eden Şube Başkanlarına Eğirdir Belediye Başkanı tarafından öğle yemeği verildi. Isparta ziyareti çerçevesinde Isparta Valiliğini de ziyaret eden Şube Başkanları adına Genel Başkan Taner Uran Isparta Valiliğine, Belediye Başkanlığına, Terörle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Komutanlığına ve Eğirdir Belediye Başkanlığına gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Genel Başkan Taner Uran Başkanlığında toplanan 42 Şube Başkanı ve 18 temsilciden oluşan Genişletilmiş Şube Başkanları istişare toplantısında Şube Başkanları ve Temsilciler görüşlerini, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.

Katili barış güvercini yaptılar

Düzenlen toplantıda genel değerlendirme yapan Genel Başkan Taner Uran Öncelikle eli kanlı bebek katili Abdullah Öcalan`ın adeta bir barış güvercini gibi gösterilmesine karşıyız. Biz onun bir barış güvercini değil, 30 yıldan fazla bir süredir bu ülkede kan akmasına sebep olan eli kanlı bir bebek katili olduğunu söylüyoruz ve bunu da unutturmayacağız. Aynı zamanda biz genel affa karşıyız. Genel af olmaması için de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Aynı zamanda bölücü terör örgütünün siyasi taleplerinin yerine getirilmesine de karşıyız." Hükümetin terörün bitirilmesi yönünde atacağı adımları desteklediklerini belirten Uran, "Ama bizlerin hassasiyetlerinin dikkate alınmasını, şehit aileleri ve gazileri incitmeyecek şekilde adım atılmasını istiyoruz" dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli