Anahtar Kelimeler: Flaş isimler gündemde

Flaş isimler gündemde!

Flaş isimler gündemde!

Flaş isimler gündemde!

Kimler var kimler yok!

1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçimler için bu kez flaş isimler gündemde olacak. Özellikle muhalefetin flaş isimler ile seçime girmesi bekleniyor.

FLAŞ İSİMLER VAR

Kamuoyunda dolaşan iddialara göre CHP Mustafa Özbek ve Malik Ejder Coşkun gibi isimlerle temas halinde. Hacı Filiz ismi de hem MHP ve hem de CHP ile konuşuluyor. Filiz´in ne karar vereceği merak konusu. MHP´de Mahir Yılmaz ile temas yapıldığı da gelen bilgiler arasında. AK Parti´de ise Beşir Atalay´ın Kırıkkale´den aday olacağı kesinleşti. Atalay Kırıkkale için müracaat yapmış durumda.

SONUÇ NASIL OLUR?

Bu gelişme muhalefeti daha da umutlandırdı. AK Parti´nin birinci sıra adayının Atalay olacağı konuşuluyor. CHP ve MHP´nin Atalay ve AK Parti listesine karşı flaş isimlerden oluşan güçlü bir liste ile çıkacağı ifade ediliyor. Flaş isimlerle girilecek bir seçimde milletvekili dağılımının 1-1-1 olacağı şimdiden öngörü olarak konuşuluyor.



doğrucuemmi
7.09.2015 10:31:04
AKP de can köksal atalay istemiyoruz yoksa oylarımızı mhp ye veririz.rüşvet çi belediye(yahşihan v.b.) gibilerin yüzünden akp nin oyu düştü.vatan bu hale geldiyse sizin gibilere tepki vermek için için akp nin oyunun düşmesi sonucu bu duruma geldi.siz vatandaşı saf şapkalı dayımı bellediniz.yediğiniz her naneyi bilir vatandaş.akp adayları öztürk gibi temiz aday olursa amenna yoksa veli gibi bize köksalı canı atalayı dayatırsanız akp den bir ..ok olmaz.kendini değil vatanını düşünen adam gibi adam lazım.öztürk ,acar,+1 kırşehirli bu işi 3-0 yapar.

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false