Anahtar Kelimeler: Fizik Tedavi yeni dönem

Fizik Tedavi´de yeni dönem

Fizik Tedavi´de yeni dönem

Fizik Tedavi´de yeni dönem

Fizik bölümü yenilendi

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticiliği Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü yenilenerek hastalara hizmet vermeye başladı.

ÖNEM ARTIYOR

Yüksek standart, güven ve güler yüzü bir araya getirmeye çalışan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü tüm hastalara yakın ilgi gösteriyor. Ekipler, hastanın ağrısını gidermek ve hastalığını iyileştirmek için aldığı eğitim doğrultusunda uygun tedaviyi uyguluyorlar. Günümüz çalışma koşulları ve yaşam tarzı göz önünde bulundurulduğunda modern tıbbın hemen hemen her branşında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü´nün önemi giderek artıyor.

ÖNLEYİCİ HİZMET

Fizik Tedavi Bölümü´nde nörolojik, ortopedik, pediatrik, geriatrik ve romotolojik hastalıklarda rehabilitasyon ve tüm kas-iskelet sistemi hastalıklarıyla, ağrılarının tanısı konuyor. Oluşum nedeni saptanarak, tedaviler güzel ve etkili bir şekilde yapılıyor. Hastanın şikayetlerinin geçmesini takiben bu ağrıların nedenini ortadan kaldırmaya yönelik önleyici fizyoterapi hizmeti veriliyor.

GÜNLÜK 200´E YAKIN HASTA

Fizik Tedavi Bölümü´nde çeşitli tedavi metotları geliştirilerek uygulanmakta olurken, fizik tedavi servisinde yatan ve ayaktan tedavi gören hastalar fiziksel durumuna bağlı olarak tedaviden faydalanıyorlar. Birimlerde 2 Fizyoterapist 2 Fizik tedavi Teknikeri, 2 Sağlık Memuru, 12 Hemşire hizmet veriyor. Randevulu sistemle çalışan bölümde günlük 200´e yakın hasta fizik tedavi hizmeti görmeye başladı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli