Anahtar Kelimeler: Fiyatlar artıyor!

Fiyatlar daha da artıyor!

Fiyatlar daha da artıyor!

İndirim olduğu yok!

Düzenli bir artış var!

 

 

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de marketlerdeki ürünlerin fiyatları sürekli artmaya devam ediyor. İndirim baskılarına ve iddialarına rağmen bir çok ürünün fiyatı daha da artmış durumda.

RAKAMLAR SÜREKLİ DEĞİŞİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de marketlerdeki ürünlerin fiyatları sürekli artmaya devam ediyor. İktidarın indirim iddialarına karşın fiyatların halen sürekli arttığı gözleniyor. Ucuzluk marketlerinde 5 litrelik yağın fiyatı 155 liradan aşağı değil. 5 kiloluk şekerin fiyatı da 122 lira. Yerel marketlerin bazılarında bile bu ürünlerin fiyatının daha düşük olduğu görülüyor. Ucuzluk marketlerinde çalışan bir personel düzenli olarak neredeyse her gün ürün fiyatlarının değiştiğini ve arttığını, sürekli etiket yenilediklerini ileri sürüyor.

DÜZENLİ BİR ARTIŞ VAR

Buna da kimsenin müdahale edemediğinin altı çiziliyor. Son zamanlarda gıda ve deterjan fiyatlarında da astronomik bir artış olduğu açıkça görülebiliyor. İndirim iddiaları ve baskılarına rağmen fiyatların her hafta değiştiği gözleniyor. Özellikle temel gıda ürünlerinde fiyatların bir önceki haftaya göre en az yüzde 20 artırıldığı dikkat çekiyor. Fiyatların düzenli bir şekilde artıyor olması vatandaşları zor durumda bırakırken, tepkileri de beraberinde getiriyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı