Anahtar Kelimeler: Fiyatlar neden düşmedi

Fiyatlar neden düşmedi?

Fiyatlar neden düşmedi?

Fiyatlar neden düşmedi?

Beklentiler boşa çıktı!

Pazarcı esnafı sebze ve meyve fiyatlarında her hangi bir değişiklik olmadığını söyledi. Esnaflar Rusya krizi nedeniyle meyve sebze fiyatlarının düşeceğini bekleyenlerin beklentisinin boşa çıktığını söylediler.

KRİZ BEKLENTİSİ BOŞA ÇIKTI

Kırıkkale´de semt pazarlarında meyve ve sebze fiyatlarında beklenen düşüş olmadı. Rusya´nın ambargosu nedeniyle yaş meyve ve sebzede düşüş bekleyenlerin beklentisi boya çıktı. Kırıkkaleli pazarcı esnafları Kırıkkale´nin meyve ve sebze teminini Adana, Antalya ve Mersin´den sağladıklarını belirterek, ?Bir ay önce yerinde sebze ve meyve fiyatları nasıl ise Rusya krizinden sonra da aynı. Fiyatlarda bir değişiklik olmadı. Söyleyenler yalan söylüyor? dedi. Çarşamba pazarındaki pazarcılar böyle gederse hiçbir değişiklik olmayacağını belirterek bunun dedikodu olduğunu söylediler.

MANDALİNA BİR AY ÖNCE 1 TL İDİ

Bir ay önce de mandalina kilosunun 1 TL´den sattıklarını ifade eden pazarcı Murat Kılıç bugün de 1 liradan sattıklarını belirtti. Pazarcı esnafı üretilen malın Türkiye iç pazarında da rahat bir şekilde satılacağını, Türkiye´nin Rusya´ya hiçbir şekilde ihtiyacının olmadığını, Rusya dışında da pazarların bulunabileceğini kaydetti. Sebze ve meyve fiyatlarının zaten düşük olduğunu, Rusya krizinden önce de krizden sonra da aynı olduğunu dile getiren pazarcı İlhan Uygurtaş ise, ?Vatandaş, 1,5 TL´ye narı bizden almıyor 4 TL´ye marketten alıyor? diye sitemde bulundu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli