Anahtar Kelimeler: Fırtına ağacı yıktı

Fırtına ağacı yıktı

Fırtına ağacı yıktı

Kırıkkale’de etkili olan fırtına nedeniyle bir ağaç gövdesinden kırıldı. Kırılan ağaç gövdesi civarda bulunan bir aracın üzerine düştü. Olayla yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.

FIRTINA ETKİLİ OLDU

Kırıkkale Valiliği ve Meteoroloji Müdürlüğü’nün yaptığı üst üste uyarılar sonrasında saatte 50-75 kilometreyi bulan fırtına yaşanıyor. Kırıkkale başta olmak üzere urdun batısı ve iç kesimleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini sürdürüyor. Şiddetli fırtınayla birlikte Afrika’dan gelen çöl tozu taşınımı yaşanıyor.

 

AĞAÇ KIRILDI

Kırıkkale'de fırtına etkili olmaya başladı. Rüzgarın etkisiyle gövdesinden kırılan ağaç, park halindeki bir aracın üzerine ağaç düştü. Olayda maddi hasar oluştu. Kırıkkale'de öğle saatlerinde başlayan fırtına kent genelinde etkili olmaya başladı. Fabrikalar Mahallesi'nde rüzgarın etkisiyle gövdesinden kırılarak bir ağaç park halindeki otomobilin üzerine düştü. Düşmenin etkisiyle otomobilin ön camı kırıldı, diğer kısımlarında da hasar oluştu. Olay yerine itfaiye, polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Kırılan ağaç, ekiplerin çalışmasıyla otomobilin üzerinden kaldırıldı. Uyarılar kapsamında kentteki kuvvetli rüzgarın etkisinin akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu