Fırıncılar birliktelik istiyor!

Fırıncılar birliktelik istiyor!

Fırıncılar birliktelik istiyor!

Biri bunları birleştirsin!

Kırıkkale Fırıncılar Birliği Başkanı Mustafa Çetinkaya ekmeğe yapılan zamma karşı tepkilere cevap verdi. Fırıncıların borç batağında olduğunu söyleye yen Çetinkaya, ?85 fırından 35 fırına düştük. 10 Milyon TL borç batağındayız. Buyurun siz gelin yapın? dedi.

BİZİ SUÇLUYORLAR!

Kırıkkale´de uzun zamandır fırıncılar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle 50 kuruşa satılan ekmek zamlanarak 80 kuruşa satılmaya başlandı. Ekmeğin 30 kuruş zamlanmasına da birçok kesimden tepki geldi. Tepkilere cevap veren Kırıkkale Fırıncılar Birliği Başkanı Mustafa Çetinkaya, Türkiye´de 81 il içerisinde 7 senedir en düşük ekmek fiyatı Kırıkkale´de uygulandığını söyledi. Mustafa Çetinkaya, ?Ekmek fiyatı herkesin dilinde. 4 yılda rayiç fiyatı bile uygulamadık. Kimse sormuyor nasıl geçindiğimizi. 4 yıl önceki fiyatı ancak uyguluyoruz yine bizi suçluyorlar.? dedi.

FIRINCI BORÇ BATAĞINDA!

Halkın başlıca tüketim maddelerinden birisi olan ekmek ile ilgili olarak fırıncı esnafı ise vatandaşın madalyonun öteki yüzünü görmediğini söylüyor. Aralarındaki anlaşmazlık yüzünden ekmeğin uzun süredir zamsız satıldığını dile getiren fırıncı esnafları, ?TSO kararı ile 4 yıl önceki rayiç bedeli yeni uyguladık. Bunun için adeta eleştiri yağmuruna tutulduk. Bizim üzerimizde çok para kazanıyor gibi bir imaj sergilenmeye çalışılıyor ancak tam aksine Kırıkkale´deki 35 fırının yaklaşık 10 milyon Lira borç batağında? şeklinde konuştular.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli