Anahtar Kelimeler: Festival hazırlık

Festival için hazırlık

Festival için hazırlık

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın önderliğinde, Festival Tertip Komitesi üyelerinin de katılımıyla "Kırıkkalemizin Tanıtım Günleri Toplantısı (Kalefest2024)" adlı önemli bir toplantı gerçekleşti.

TOPLANTI YAPILDI

Kamu kaynağı kullanmadan 22-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan festival kapsamında planlanan etkinlikler titizlikle ele alındı ve katılımcılar fikir alışverişinde bulundular. Her gününü dolu dolu geçirmeyi hedefleyen Kalefest2024 kapsamında; Ulusal ve yerel sanatçılar tarafından Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Türk Coğrafyası'ndan eserlerin seslendirileceği konserler, Kırıkkale'nin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan resim ve fotoğraf sergileri, Heyecan dolu mehteran gösterileri, Gökyüzünü maviye boyayacak SOLOTÜRK uçuşu ve daha birçok sürpriz yer alacak.

 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Vali Mehmet Makas, Kırıkkale'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığı Kalefest2024'ün ulusal çapta ses getireceğini vurguladı. Kamu kaynağı kullanmadan gerçekleştirilecek festivalin her gününde birbirinden güzel etkinliklerin yer alacağını belirten Vali Makas, tüm Kırıkkalelileri festivale davet etti. Kalefest2024, Kırıkkale'nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetmek, yöresel lezzetleri tatmak ve unutulmaz bir festival deneyimi yaşamak için eşsiz bir fırsat sunuyor. 22-26 Mayıs tarihleri arasında Kırıkkale'ye tüm Türkiye'yi bekliyoruz!” dedi.



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli