Anahtar Kelimeler: Lisesinde Beyaz Bayrak sevinci

Fen Lisesinde Beyaz Bayrak sevinci

Fen Lisesinde Beyaz Bayrak sevinci

Fen Lisesinde Beyaz Bayrak sevinci

 

Bayrak sahibi oldular

KIRIKKALE Fen Lisesi´nde Beyaz Bayrak sevinci yaşandı. Proje kapsamında okulların temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı´nın işbirliğinde denetlenip, okul sağlığının iyileştirilerek teşvik edilmesi hedefleniyor.

BAYRAK ALDILAR

Proje ile toplum sağlığını koruma ve geliştirme, yaşam kalitesini yükseltme, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmenin, kamu kurum ve kuruluşlarının asli görevleri arasında olduğu vurgulandı. Uygulanan bu projede gerekli kriterleri taşıyan Kırıkkale Fen Lisesi, daha önce ´Beyaz Bayrak ve Sertifika´ ile ödüllendirilmişti. İki yıllık süreyi dolduran okul, yeniden ´Beyaz Bayrak için başvuru yaptı. Kriterleri taşıyan Kırıkkale Fen Lisesi yeniden ödüllendirildi.

KILIÇ BİLGİ VERDİ

Okul Müdürü Nusret Kılıç, temizlik ve hijyen açısından çok titiz davrandıklarını, bu bilincin tüm personelde ve öğrencilerde de oluşmasında ´Beyaz Bayrak´ projesinin önemli katkıda bulunduğunu ifade etti. Yapılan açıklamada, ?Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından 100 üzerinden 90 alan okullara beyaz bayrak verilmektedir" denildi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı