Anahtar Kelimeler: Farkındalık hedefi

Farkındalık hedefi

Farkındalık hedefi

“Uluslararası Göçmenler Günü” münasebetiyle, Kırıkkale’de yaşayan göçmenlerden oluşan bir heyet Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti.

AÇIKLAMADA BULUNDU

“Uluslararası Göçmenler Günü” münasebetiyle, Kırıkkale’de yaşayan göçmenlerden oluşan bir heyet Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti. Tekbıyıkoğlu, dünya çapında yerinden edilmiş insanların yaşamları ve sorunları konusunda bir farkındalık oluşturmayı hedeflediğini belirtti.  Birleşmiş Milletler (BM) tarafından resmi olarak 2000 yılında “Uluslararası Göçmenler Günü” olarak kabul edilen ve her yıl 18 Aralık’ta kutlanan “Uluslararası Göçmenler Günü” münasebetiyle, Kırıkkale’de yaşayan göçmenlerden oluşan bir heyet Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti.

VALİ BİLGİ ALDI

Kırıkkale İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Erdoğan ile birlikte ilimizde yaşayan göçmenleri makamında kabul eden Vali Tekbıyıkoğlu, 18 Aralık Göçmenler Günü’nün dünya çapında yerinden edilmiş insanların yaşamları ve sorunları konusunda bir farkındalık oluşturmayı hedeflediğini belirtti.  Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Erdoğan’dan Kırıkkale’de yaşayan göçmenler hakkında bilgi aldı.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false