Anahtar Kelimeler: Eylem planımız devam edecek

?Eylem planımız devam edecek?

?Eylem planımız devam edecek?

?Eylem planımız devam edecek?

?Temiz bir sayfa bırakmaz istiyoruz?

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası´na başkan seçilen Ahmet Varlı, seçimin ardından çalışmalara başladı ve TSO olarak mevcut eylem planını devam ettireceklerini söyledi.

EYLEM PLANI SÜRÜYOR

Yeni bir sayfa atıklarına işaret eden Varlı, ?Odamızın mevcut eylem planı devam ediyor. Bunu sürdüreceğiz. Temiz bir sayfa bırakmak istiyoruz. Yasal prosedür gereği seçimimizi yaptık. Genel kurul ve seçimlere 8 ay kadar bir zaman var. OHAL devam ederse bu sürenin de uzaması gibi bir durum söz konusu. Şimdilik odamızın eylem planında neler var ise onları gerçekleştiriyoruz.  Önceki gün Başbakanımızın başkanlığında Ankara´da gerçekleştirilen dış ticaret toplantısına katıldık. Bugün Ahiler Kalkınma Ajansı programına iştirak ediyoruz. Yani hem rutini sürdürüyoruz ve hem de bunun üzerine katkı sağlayabilecek ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Kırıkkalemiz için hayırlısı ne ise o olsun, bunun için uğraş veriyoruz. Bizim bütün amacımız ilimize katma değer kazandırmaktır? dedi.

SEÇİM AÇIKLAMASI

Varlı, TSO Başkanı Ekrem Gök´ün FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanması ve görevinden istifa etmesi üzerine başkan olarak seçilmişti. TSO başkanlık seçim sonuçları konusunda da yorumda bulunan Varlı, ?İki aday girdik yönetim kurulunda seçime. Biz 5 oy aldık, arkadaşımız 4 oy aldı. Başkan seçildik. Teşekkür ediyoruz. Hayırlısı ne ise o osun diyoruz? diye konuştu.

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu