Anahtar Kelimeler: Esnaftan büyük ilgi görüyor

Esnaftan büyük ilgi görüyor

Esnaftan büyük ilgi görüyor

Esnaftan büyük ilgi görüyor

Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Avukat Abdullah Pekgöz, Kırıkkale'de sivil toplum örgütleri ve esnaflardan büyük ilgi görüyor.

Ziyaretlerini sürdürüyor

Her gün onlarca esnafı ve sivil toplum örgütünü ziyaret eden Pekgöz, Türkiye'de ve Kırıkkale'de yaşanan haksızlıkları can kulağıyla dinliyor. Pekgöz, Allah nasip eder ve milletvekili olursam yapılan bütün haksızlıkların karşısında bir kalkan gibi duracağını” dedi. Avukatlık mesleğini de meclise taşıyacağını belirten Pekgöz, Haksız uygulamalara karşı Kırıkkale ve Türkiye genelinde mücadele edeceğim. Mecliste vatandaşın üstün olduğunu karşı partiler şahit olacaklar. Vatandaşın derdiyle dertleneceğim. Bu benim başlıca hedefim olacak” dedi. 

Benim de sorunum…

Pekgöz, Siyaset insanlarımıza dil, din ve inanç ayırımı yapmadan yapılan, kötülükleri azaltmanın, iyiliği yaymanın halka hizmetin Hakka hizmet olduğu inancı ile yapılan hizmettir. Siyaset yapmanın yaratılmışların en şereflisi hizmet esastır. Acıların paylaşıldıkça azaltıldığı, sevinçlerin paylaşıldıkça çoğaltıldığı bir araçtır. Bu araçla birilikte Kırıkkaleli hemşerilerimin her sorunu benimde sorunum olacaktır” şeklinde konuştu.

Ben içinizden biriyim

Milletimizin yaşayacağı her türlü acıyı toplum olarak birlikte hissetmeliyiz diyen Pekgöz, Ülkemin ve Kırıkkale halkımın her türlü sorunlarını ve sıkıntılarını kendi sorunum ve sıkıntım olarak algılayıp bütün gücümle çaba ve gayret göstereceğime söz veriyorum.  İçinizden biri hemşeriniz ve kardeşiniz olarak Kırıkkale'de yapılacak hizmetlerde mecliste bulunacak milletvekilleriyle, il başkanımız, ilçe başkanlarımız ve saygıdeğer teşkilat mensupları ile birlikte oluşacak kadroların bir ferdi bir parçası olacağım. Sizlere kapısı her zaman açık, güler yüzlü, hizmete amade, açık sözlü ve yürekli bir kardeşiniz ve içinizden biri olacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli