Anahtar Kelimeler: Esnaf Saadet’le rahatlayacak

Esnaf Saadet'le rahatlayacak

Esnaf Saadet

Esnaf Saadet'le rahatlayacak

Esnaf ziyaretlerine başladılar

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları meslek odalarına ziyaretlere devam ediyor. Ziyaretlerde milletvekili adayları esnafların sıkıntılarını en iyi bilen partinin Saadet Partisi olduğunu Saadet Partisini iktidara gelmesi ile esnaflarında rahat bir nefes alacağını söylediler

Adaylardan seri ziyaretler

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları Faruk Vurgun,  Emine Köksal ve Ramazan Gözalan beraberindeki parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Berberler ve Kuaförler Odasına, Esnaf ve Sanatkarlar Odasına, Kasaplar ve Celepler Odasına ve ardından Sebzeciler Odasına ziyarette bulundu. Berberler ve Kuaförler Odasında Oda başkanı Murat Birdal ile berberler ve kuaförlerin sorunları konuşuldu.

Esnaf durumunu anlattı

Oda başkanı Birdal ziyaretlerinden dolayı milletvekili adaylarına teşekkür etti. Berberler ve Kuaförler Odası ziyaretinden sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Köksal Tonga'yı ziyaret eden Saadet Partisi Milletvekili Adayları esnafların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ziyaretinin ardından Kasaplar ve Celepler Odasını ziyaret eden adaylar esnafının sorunlarını yerinde dinlemek için bu ziyaretleri yaptıklarını söyledi. Oda başkanı Gazi Karafilik yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek başarılar diledi.

Açıklamalar yapıldı

Saadet Partisi Milletvekili adayı Faruk Vurgun ziyaretlerden sonra yaptığı kısa değerlendirmede Kırıkkale'de esnaflık yapan vatandaşların zor durumda olduklarını bildiklerini belirterek 13 yıllık iktidar maalesef esnafın isteklerine sürekli kulak tıkadı. Büyük balık küçük balığı yutar mantığı ile büyük firmalar karşısında esnafı sürekli ezdiler. Saadet partisi iktidarında esnaflar rahatlayacak. Rahat bir nefes alacak. Esnaflar için ne kadar gerekli düzenlemeler varsa yapacağız” ifadesini kullandı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli