Anahtar Kelimeler: Esnafları ziyaret ettiler

Esnafları ziyaret ettiler

Esnafları ziyaret ettiler

Esnafları ziyaret ettiler

?Biz her zaman sizlerin yanındayız?

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer dün gün boyu Kırıkkale´de bazı özel görüşmelerinin yanı sıra sokaktaki esnafları ziyaret ederek onlara hal hatır sordu. Gündeme dair fikirlerini dinledi. Göçer ?Biz esnafımızın yanına sadece seçim zamanı değil geçim zamanında geliriz. Esnaf bizim baş tacımız? dedi.

ZİYARETLER YAPILDI

Milletvekili Seyit Ahmet Göçer beraberinde İl Başkanı Erdal Baloğlu ile birlikte gün boyu özel görüşmelerde bulundu. Kamu kurumlarından bazı yöneticileri ziyaret eden Göçer sokaklarda ise esnafları ziyaret etti. Esnafların hal hatırını soran Göçer Türkiye´nin gündemine dair fikirlerini anlattı. Esnafların da görüşlerini dinledi.

ESNAF İLGİ GÖSTERDİ

Uğradığı esnaflardan yakın ilgi gören Göçer bir esnafın çay davetini kırmadı. Çevresinde toplanan esnaflarla sohbet eden Göçer esnafların bir şehrin omurgası, ekonomisinin lokomotifi olduğunu belirterek esnafların ihmal edilmesi halinde o şehrin tüm hareket alanının daralacağını söyledi. Göçer sohbet sonunda bazı esnafların, diğer vekillerin sadece seçim zamanlarında Kırıkkale´yi hatırladığını söylemeleri üzerine Göçer ?Biz esnafımızı sadece seçim zamanında değil geçim zamanında da ziyaret eder onların hal hatırını sorar onların yanlarında olduğumuzu gösteririz? dedi.

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli